Zgodan, moćan, prava FACA! Ovo je otac bebe Anđelke Prpić, jasno je što ga je krila…(FOTO)

0

Nime, mediji su nedavno pisali o slavnoj glumici Anđelki koja je u zadnjih deset godina totalno dosegla popularnost te traženost kada su filmovi i serije u pitanju. Najveću slavu dostigla je glumeći u seriji sa kolegom Andrijom Miloševićem, pod nazivom “Andrija i Anđelka”. Međutim nedavno se pisalo o tome kako je glumica nakon razvoda još uvijek sama, te je svima bilo čudno zašto ne spominje svoj ljubavni život.

Jedne prilike izjavila je kako je posvećena sao svom sinu te kako trenutno njih dvoje uživaju skupa. Onda se desio veliki bum. Naime, saznalo se da glumica ne da je u vezi, nego da je i u drugom stanju sa momkom kojeg je krila kao zmija noge. Anđelka iz prethodnog braka ima sina Matiju koji trenutno ima 11 godina. Ono što svakako Srpsku ali i Balkansku javnost zanima jeste upravo otac njene bebe te da li će ga glumica napokon predstaviti u javnosti.

I sami ste svjedoci da se od medija i novinara ne može skoro pa ništa sakriti tako da vam u nastavku teksta otkrivamo ko je taj misteriozni muškarac u Anđelkinom životu. Vjerujemo da ćete se i vi, baš kao što se i javnost šokirala kada je saznala da je otac njenog djeteta ni manje ni više nego prijatelj njenog bivšeg muža. U pitanju je M. Ž. s kojim se Dario zna još od srednje škole, što je iznenadilo njihove zajedničke prijatelje.

Kako mediji saznaju njen sadašnji partner je bio u dugoj vezi, koja je trajala 11 godina a sada je ostavio partnerku da bi mogao slboodno uživati sa slavnom glumicom. On je bio i na njenoj svadbi sada već davne 2011 godine, a kada su je mediji nedavno upitali, da li je istina da je tako postupila, i zabola nož u leđa bivšem suprugu, ona je samo kratko izjavila sledeće:”Nemojte molim vas da me zovete zbog gluposti – rekla je Anđelka.