Zet i ćerka Željka Mitrovića ušetali u restoran, niko ne može da veruje kako se on obukao! Pogledajte fotku koju svi šeruju (FOTO)

0

Sve su oči uprte u zeta Željka Mitrovića otkako je u javnost dospjela njegova veza sa simpatičnom Kristinom Mitrović. Iako je mnoge ostavio bez teksta svojim odvažnim načinom života i ponašanjem, objave Ilije Riskina na društvenim mrežama otkrivaju njegovu ljubav prema ekstravaganciji. Njegova naklonost prema Mitrovićevoj nasljednici je vidljiva, a njihova veza postala je još uočljivija otkako se par ponovno spojio. Trenutno je pažnja usmjerena prema mladom milijarderu koji je svojim osjećajem za stil izazvao senzaciju na “Instagramu”.

Ilija je poznat po svojoj sklonosti ekstravagantnoj i vrhunskoj dizajnerskoj odjeći koja se često može vidjeti na najvećim zvijezdama svijeta. Tijekom odmora u Saint Tropezu, par nedvojbeno uživa u svim luksuzima koje grad nudi. Kristinina posljednja objava pokazuje njihov sjaj, odražavajući njihovo uživanje. Za raskošnu večeru Ilija je odabrao večeru sa svojim omiljenim društvom, zetom Željka Mitrovića, a obojica su bili besprijekorno odjeveni. Osobito se isticalo Ilijino ruho koje je bilo primjereno njegovoj dobi i statusu. Svijetla košulja koju je nosio bila je ukrašena svjetlucavim ukrasima, ukazujući na njegovu ljubav prema pažnji. Ovaj mladenački i moderan stil postao je trending tema na društvenim mrežama, a mnogi su komentirali njegovu vrijednost koja se nedvojbeno mjeri tisućama eura.

Valja napomenuti da Ilija i njegova partnerica Kristina, kćerka Željka Mitrovića, vode život kakvom mnogi teže. Na svom trenutnom luksuznom izletu na francuskoj rivijeri, par dijeli svoja iskustva sa svojim pratiteljima na društvenim mrežama. Njihov razmetljivi stil života nije prošao nezapaženo. Ilija, koji je inače Ukrajinac i nasljednik titule “kralja Urana”, najnovijom se objavom na Instagramu još jednom dokazao kao modni znalac. U objavi se slika kako pozira s prijateljem u Monte Carlu, noseći luksuznu torbu i brendirane kožne papuče koje su privukle pozornost modnih entuzijasta. Kao milijarder, ne čudi što je nosio i skupocjeni sat kako bi dodatno obogatio svoj stil. Ilijin mladenački i suvremeni modni smisao zacijelo je koštao nekoliko tisuća eura, a njegovi pratitelji nisu mogli a da ga ovih toplih dana ne obasipaju komplimentima za modne odabire.