ŽESTOKI SUKOB IZMEĐU SAŠE POPOVIĆA I VIKI MILJKOVIĆ: “Slušaj ti, ženetino, SEDI DOLE KAD JA KAŽEM!” – PROLOMIO se Sašin glas (VIDEO)

0
124

Posljednja emitovana emisija “Zvezde Granda” koju svi žarko očekuju, će sve zaprepastiti s obzirom na to da se desio žestoki sukob između Saše Popovića i članice stručnog žirija Viki Miljković.

Viki je bila prva koja je zamjerila Saši, njezina rečenica ga je izbacila iz takta, pa je uslijedila žestoka svađa.

Ovoj djevojci su obje pjesme bile vrlo niske, ja sam u dilemi kako djevojka uopšte pjeva. To može samo značiti da tvoji muzički urednici ne rade posao kako treba, a to vam se bre ne smije dešavati! ” – zamjerila se Saši, pa joj je on rekao da griješi.

Ma matrica je poslata u tonalitetu u kojem je učesnica trebalo da pjeva, a kada je došla na generalnu probu ona je tražila da pjeva pola tona niže, tako da Viki, nemoj ti meni da pričaš šta treba i kako treba! Za koliko je ona trebalo “višlje” da pjeva, ajde reci mi ti.” urlao je Popović pa mu je Viki spustila.

Prvo, nepismen si, ne kaže se “višlje” nego “više”. Drugo, trebala je za cijeli ton više da pjeva, a upravo smo sada dokazali kada je djevojka otpjevala tonom više. Mi realno ne možemo ni da čujemo pjevače jer ti ništa ne poduzimaš povodom toga – surovo je rekla Viki, pa se Popović nastavio svađati. pogledajte ovdje.