ŽENE KOJE SE NISU UDALE ĆE BITI LJUTE POSLE IZJAVE JOVANE JEREMIĆ: “Niko nije kriv što će da dožive starost sa mačkama, nisu na vreme razmišljale KAO JA..”

0

Jovana Jeremić se gotovo svakim danom nađe u centru medijskog dešavanja, sa svojim izjavama, kontraverzama i sličnim stvarima. Važi za nekog ko “nema dlake na jeziku”. Kada bi krenuli sa nabrajenjem njenih brojnih izjava, trebalo bi nam jako dugo vremena. Danas vas podsećamo na njenu raniju izjavi o kojoj se dugo pisalo.

U pitanju je njena izjava od prošle godine kada je rekla da uopšte ne farba jaja. Mrzi miris kuvanih jaja, kako ne voli da se umazuje farbama za jaja. Ona naime ima ženu koja joj sve to obavi i donese na kućni prag, te ona to uredno plati.

Naime, sinoć je opet došla do izražaja nakon što je poznati voditelj Zadruge, Milan Milošević slavio rođendan u jednom poznatom beogradskom restoranu. Tu se pojavila i njegova kolegica Jovana sa kojom se zna preko 15 godina. Tom prilikom se osvrnula na nedavni razvod starlete Tijane Ajfon, te je dala kontraverznu poruku svim ženama koje su ostale same, ili su još uvek singl.

Rekla je kako je normalnoj ženi u Srbiji jako teško da se ponovo uda. Njoj i sličnim moćnim ženama je lako, jer takvim raste cena posle razvoda. Smatra da su žene atraktivnije kada su razvedene, jer mogu da se posvete tome jer nemaju bračnih problema. Ona smatra da postoje žene koje su rođene da budu udate celi svoj život, ali i one koje neće niko da ženi. One po njenom mišljenju stalno komentariše one koje su se razvele ili to koliko su se puta udavale. Za kraj je poručila da će da se uda onoliko puta koliko bude volela i htela.