ŽENAMA ONA LIČI NA KARIKATURU, A MUŠKARCI BALAVE ČIM JE VIDE: Bivši je upoznao sa bogatašem, a ona ga namamila u krevet

0

Otkako je njihova ljubavna veza objavljena, Jeff Bezos, najbogatiji čovjek na svijetu, usko je povezan sa svojom partnericom Loren Sanchez, koja je novinarka, voditeljica i pilotkinja. No, ključno je spomenuti da je njihova veza započela činom dvojne nevjere. Za svoj godišnji odmor ove su godine posjetili hrvatsku obalu koja privlači mnoge poznate ličnosti poput Orlanda Blooma i Katy Perry. Ove godine Loren je dala svoj prvi intervju, govoreći o svojoj vezi s jednim od najbogatijih ljudi na svijetu. “Uživamo provoditi vrijeme zajedno, i osobno i poslovno. Trenutno mi pomaže oko moje knjige, a često letimo i vježbamo zajedno. Praktički smo nerazdvojni”, otkrila je Loren za The Wall Street Journal. Nadalje, Loren je bila izložena kritikama zbog plastičnih operacija.

Prema Lorenu Sánchezu, život s Jeffom Bezosom bio je sličan svakodnevnom pohađanju MasterClassa iz menadžmenta. Priča da ju je naučio neprocjenjive lekcije na tom polju. Na pitanje koji joj je najbolji savjet ikad dao, Loren nije oklijevala odgovoriti. Kao netko tko inače vodi sastanke, običavala je govoriti prva. Međutim, kolegica joj je predložila da pusti druge da prvo iznesu svoje mišljenje kako njezini stavovi ne bi utjecali na njihove ideje. Dodatno, savjetovao je da sastanci ne bi trebali trajati dulje od jednog sata, a voditelj mora osigurati dokument od najviše šest stranica u kojem će biti navedeno o čemu će se raspravljati i zašto. Loren je bila impresionirana Jeffovom sposobnošću da satima čita dokumente. Otkrila je i da on ima duhovitu stranu koje prije nije bila svjesna.

Njegov humor ju ne prestaje zabavljati, a ona smatra da su njegove glupe nestašluke izvor smijeha. Prvi put kad ga je čula kako se smije ostala je zatečena, ali sada neizmjerno uživa. Zapravo, mogla ga je brzo locirati ako su ikada bili razdvojeni na okupljanju zbog jasnog zvuka njegova smijeha. Unatoč tome, govorila je o izazovima veze s jednim od najbogatijih muškaraca na svijetu. Objasnila je da mora biti oprezna kada je u pitanju otkrivanje svojeg boravišta i da mora paziti na ono što objavljuje na društvenim mrežama. Kao nekome tko je prirodno otvoren i pričljiv, bilo joj je teško zadržati svoju privatnost. Morala se svjesno truditi kontrolirati informacije koje je dijelila s drugima, što je bila vrijedna lekcija. Nakon razvoda od Jeffa Bezosa 2019., Mackenzie Scott, njegova bivša supruga, dobila je 36 milijardi dolara u dionicama Amazona, što je činilo 4% vrijednosti tvrtke.

Prema izvješćima, već je dala doprinos od približno 13 milijardi dolara. Dok je Džef ponekad poznat po svojoj uslužnosti, njegova prijašnja partnerica je prepoznata kao znatno dobrotvornija. Bivši par zajedno je dobio četvero djece. Mackenzie se 2021. udala za Dana Jewetta, profesora. Loren je, pak, udana za utjecajnog glumačkog agenta Patrika Weitzela za kojeg se udala 2005. godine nakon rastave od bivšeg igrača američkog nogometa Tonija Gonzaleza. Loren i Toni roditelji su sina Nike, a ostali su u prijateljskim odnosima i nakon razvoda. Osim toga, Loren je zadržao srdačan odnos s Tonijevom suprugom, Oktober.