ŽENA ZLATANA IBRAHIMOVIĆA U 52. IZGLEDA KAO AVION, NIGDE NE SME SAMA: Savršeno telo ima zbog 3 pravila koja UVEK POŠTUJE

0

Jedan od najpoznatijih fudbalera Zlatan Ibrahimović je ujedno i jedan od najboljih fudbalera svijeta, te je osoba za koju se može reći da ima i previše samopouzdanja. Ali, on je jednom prilikom objasnio da je imao teško djetinjstvo. S obzirom da je doselio u Švedsku bilo mu se teško adaptirati, jer su svi bili sa plave kose i vijele puti te se od njih razlikovao i zbog toga su ga stalno vrijeđali. Međutim, on je izgradio sistem koji se branio od njih a to je njegovo samopouzdanje.

Zlatan je već duže vrijeme ub raku sa suprugom Helenom Siger. Iako se stalno piše u medijima kako je fudbaler vara, oni su i dalje skupa. Upoznali su se u podzemnoj garaži kada je Zlatan zagradio sa svojim autom njeno auto, i tada se ona na njega izderala što je Zlatana jako privuklo i nije htio odustati sve dok je nije osvojio. Helena koja je starija od njega više od deset godina je bila u to vrijeme popularna manekenka u zemlji te je imala svoje poslovno carstvo.

Danas njih dvoje imaju dva sina Vinsenta i Maksimilijana koji su tinejdžeri i koji kao i njihov otac, jako vole nogomet. Zlatan i Helena su u posljednje vrijeme stalno skupa, a ona očara sve sa svojim izgledom kada se pojavi u javnosti. Iako ima 52 godine, ona izgleda jako mlado, a ima i savršenu građu, a njena tajna je što redovno trenira, kada vježba obavezno koristi tegove i hrani se jako zdravo te pazi šta svakodnevno jede.