ŽENA ŽELJKA MITROVIĆA POSLALA JOVANI JEREMIĆ PORUKU USRED UŽIVO PROGRAMA: Voditeljka objavila prepisku, šok (Foto)

0

Željko i Milica Mitrović su inače bračni par koji doprinose zaista neke nove stvari, te razne novine kada je u pitanju njihova televizija, te su dugo godina vlasnici Pink televizije i tu možemo gledati razne zanimljivosti.

Veoma često su u posljednje vrijeme postali popularni i rijaliti programi, dok je najaktuelnija Zadruga koja inače nikoga ne ostavlja ravnodušnim. Osim toga tu imamo i razne emisije koje vode različiti ljudi, dok su se mnogi šokirali kada su saznali da će subotom da ujutru program vodi Jovana Jeremić.

Jovana je inače osoba koja šokira uvijek javnost, te nema nikakvih problema da kaže svoje mišljenje i osoba je koja će sve javno reći, dok veoma često njene rečenice postanu pravi hit na društvenim mrežama.

U skorije vrijeme je njoj došla poruka od njene šefice Milice Mitrović. U vrijeme kada je ona razmatrala neke aktuelne teme koje su vezane za politiku i društvo, došla je jedna iznenađujuća poruka koju je Jovana pokazala javno.

Jovana je inače osoba koja mnogo voli svoj posao, te se uvijek trudi kako bi što bolje obavila posao, a prije nego što je ona potpisala ugovor za Pink televiziji, ona je radila na Happy televiziji.

Ipak, ona je raskinula ugovor sa Happy televizijom prije par mjeseci, pa je odlučila da pređe na Pink televiziju, a zanimljiva situacija je bila kada joj je Milica poslala poruku koja je izazvala mnoge reakcije, pa je inače napisala “ROKAJ JOLE”, što je veoma brzo i Jovana proslijedila preko svog profila.