ŽENA ŽELJKA MITROVIĆA JE DANAS NAJBOGATIJA ŽENA U SRBIJI, SVOJE RANE RADOVE VEŠTO KRIJE: Imala je SPECIFIČNO IME, po tome su je ZNALI!

0

Željko Mitrović važi za jednog od najboljih poduzetnika, pa je samom tom činjenicom i jedan od najbogatijih u Srbiji. On je dakle vlastik popularne Pink televiziji. Za svoje bogatstvo može zahvaliti mnoštvu rijaliti programa koje je napravio za sve ove godine, od kojih je najznačajnija Zadruga, koja prikazuje svoju petu sezonu.

Kada je u pitanju njegov privatni život, zna se da je u braku sa ženom po imenu Milica već 25 godina. Ona mu je inače supruga, a prije nego se udala za njega, već je bila poznata novinarka koja je radila na Trećem kanalu. Tu je vodila emisije Folk top lista i Dali sam te već…vedeo? Poslije je prešla na prešla da radi na Pink Televiziji, gde je postala direktorka, te kasnije na poziciji glavne i odgovorne urednice City rekordsa.

Željko Mitrović iz prvog braka ima dve ćerke, dok i sa Milicom također ima dvoje dece. Ovaj poznati par možemo stalno videti zajedno, te kako stvari stoje, slažu se u svemu, sem u muzičkom ukusu. Milica je u javnosti poznata pod nadimomkom Velika šefica, a samo retki znaju da joj je u mladosti nadimak bio Bambi.

Milica je nedavno otvorila profil na instagramu, te postavljanjem fotografije se primetilo da izgleda lepo i da niko ne bi poverovao da je napunila 50 godina. Ona je sa Željkom pokretač i velikog broja humanitarnih akcija, od kojih je poznata pomoć deci u Centru i zaštitu odojčadi. Pored svega toga ona je i ta koja velikodušno oprašta dugove Zadrugarima. Poznato je da oni u većini slučajeva ne ispoštuju svoje obaveze i napuste rijaliti čime krše potpisani ugovor.