ŽENA TVOR: Nije se okupala više od 30 godina, ne zna šta je sapun – Muž je moli da se makar podapere, a sad je objavila ZAŠTO NE ŽELI, njeni razlozi će vas zaprepastiti – Savjeti za deset
Trenutno Vijesti

ŽENA TVOR: Nije se okupala više od 30 godina, ne zna šta je sapun – Muž je moli da se makar podapere, a sad je objavila ZAŠTO NE ŽELI, njeni razlozi će vas zaprepastiti

Koliko je higijena važna pokazalo se danas u vrijeme pamndemije korona virusa gdje nam je jedna od najvažnijih mjera preventive od zaraze upravo pranje ruku koje mora biti temeljno i često. Kada osoba ne vodi računa o svojoj ličnoj higijeni onda dolazi u opasnost da njeno tijelo postane pravo leglo raznih bakterija i virusa koji mogu izazvati upale i infekcije a da ne govorimo o smradu koji s e osjeća kada se neko dugo nije okupao.

Posebno o svojoj higijeni žene moraju da vode računa jer je njihovo tijelo mnogo osjetljivije a i one su te koje vole da se sređuju i izgledaju lijepo i uredno. Da i ovdje ima izuzetaka govori nam i slučaj o kojem vam danas pišemo a radi se o ženi, koja se vjerovali ili ne nije okupala više od trideset godina. Ona ne da se toga ne stidi nego je sve objavila na društvenim mrežama gdje je izazavala zgražanje ostalih korisnika i dobila lavinu negativnih komentara.

Ona je rekla i da je udata i da je njen muž već godinama pokušava na sve moguće načine nagovoriti da se okupa ali ga ona nije poslušala jer smatra da za nju kupanje nikako nije dobro. Ona kaže da ne podnosi sapun ni njegov miris i vrlo rijetko pere ruke i to tek onda kada se skore od prljavštine.

Ona ima stvarno veliki psihički problem kada ej kupanje u pitanju i vjeruje da nije jedina i zato je i podijelila svoju priču u nadi da će joj se javiti osobe koje su joj slične po ovom pitanju. Na njenu žalost, takvioh osoba ili nema ili se nisu usudile javno pokazati tako da je uspjela dobiit samo gnušanje i kritike od sviih koji su njenu ispovijest pročitali.

Oglasi – Advertisement