ŽENA SLUČAJNO UPALA U JEZERO PA DOŽIVELA HOROR: Napala je dva PREDATORA, nije joj bilo SPASA!

0

Čini se da su životinje širom sveta postale jako agresivne u poslednje vreme, a čist primer je morski pas koji je usmrtio dve turistkinje u Hurgadi u Egiptu. Od tada mediji ne prestaju da pišu o novim slučajevima napada ovih predatora. Imali smo i napad u okolini Njujorka i Floride ali su se žrtve uspele na svu sreću izvući. Mi smo pisali o neobičnim i opasnim ribama u vodi za to vreme te na šta sve čovek treba da uradi tim povodom. Mi vam danas donosimo nešto drugačiju priču, zapravo, u pitanju je druga opasna životinja koja također boravi u vodi. Saznajte u nastavku teksta o čemu je zapravo reč!

Kada čujete današnju priču, definitivno ćete biti zahvalni zbog toga što živimo na Balkanu, jer po svemu sudeći na mestima kao recimo što je Amerika ili Australija život divljih životinja je jako blizak ljudima. Opet se pričom selimo na Floridu, koja je zbog svoje klime i izlaza na otvoreni okean odlično mesto takvim životinjama. Pored morskih pasa na otvorenom moru, u nešto zavučenijim vodama unutar kopna imamo močvare i reke koje su karakteristične za ovaj deo Amerike.

Gradovi kao recimo Telehasi, Nju Orleans i slični su izgrađeni na močvarama, a znamo šta se krije u močvarama. Krokodili i aligatori su zbog toga u jako čestim susretima sa ljudima do te mere da ih ljudi mogu zateći u svome dvorištu. Komisija za očuvanje riba i divljih životinja na Floridi kaže da su aligatori aktivniji kada temperature porastu.

Tako su dva aligatora usmrtila jednu stariju ženu koja je slučajno pala u jedno jezerce koje je kanalima povezano sa močvarama i rečicama. To se desilo u blizini jednog golf terena, a nedavno je zabeležen još jedan slučaj kada je muškarac srednjih godina tražio zalutali frizbi u vodi.