ŽENA KOJE SE SVI PLAŠE, A ŠTA TEK SNAJA DA KAŽE ! SVERKVA NINE JANKOVIĆ JE OVA SUROVA GOSPOĐA KOJU SVI ZNATE !

0

O braku naše glumice Nine Janković i njenog supruga Mateje Dičića znamo gotovo sve i ništa, ali do sada nije bilo poznato ko je svekrva Nine Janković, majka njenog supruga ekonomiste. Kako se ispostavlja, njeno ime je prepoznatljivo u javnosti, naročito onoj koja se bavi politikom i sudstvom budući da je svekrva Nine Janković sudija Vrhovnog kasacionog suda.

 

Svekrva Nine Janković zove se Radmila Dragičević Dičić i učestvovala je u više ozbiljnih suđenja, a nedavno onom koje se odvijalo za poznatog narko-bosa Darka Šarića. Radmila je u svom poslu neustrašiva žena ali je u odnosu sa snajom navodno veoma nježna i prijateljski nastrojena, a porodični odnosi savršeno funkcionišu.

One su srušile predrasude da odnos između snaje i svekrve ne mogu funkcionisati, pogotovo ako su obje iz javnog svijeta i poznate ličnosti. Kako se otkriva, ova svekrva i snaja imaju odnos kakav bi neke žene mogle samo da sanjaju i žele.

Da sve bude zanimljivije, svekrva Nine Janković inače je i tetka njene najbolje prijateljice Tamare Dragičević, čiji je otac Radmilin brat. To i Nininog supruga Mateju čini porodično vezanim za Tamaru a svi zajedno odlično funkcionišu kao familija. Prema nekim pisanjima koja se mogu pronaći u medijima Radmila se još prije više od dvadeset godina razvela od supruga Zlatibora Dičića koji je Matejin otac.


Radmila je inače kao svekrva Nine Janković veoma posvećena odgajanju njene djece, a Radmilinih unuka, Vukašina i Ivanke a sama glumica je jednom prilikom potvrdila da joj je pomoć svekrve jedna od najznačajnijih u podizanju mališana.