ŽENA KOJA NE VOLI SUPRUGA ponaša se upravo ovako: Nepremostiva prepreka bračnoj sreći

0

Postoji mnoštvo muževa koji su iz raznih razloga nezadovoljni svojim brakom. Unatoč raznolikom rasponu problema koji se mogu pojaviti, postoje određene pritužbe koje su široko podijeljene među njima. Ako se ne riješe, ove bračne smetnje mogle bi se pokazati kao nepremostive prepreke za postizanje trajne sreće. Međutim, postoji i dobra strana: moguće je identificirati i riješiti te potencijalne probleme prije nego prouzrokuju nepopravljivu štetu. Dolje je navedeno osam najčešćih pritužbi koje nesretni muževi imaju na svoje žene:

1. Uvijek djeluje mrzovoljno

Kad god razgovara sa supružnikom, glas joj je prožet pesimizmom, nezadovoljstvom i ukorom. U slučaju da on pokuša izraziti nezadovoljstvo zbog njihove zajednice, ona odmah postaje bijesna i borbena, odbijajući slušati i umjesto toga preusmjeravajući krivnju na njega.

2. Stalno zanovjeta i upravlja

Žena je sklona pristupiti mužu sa zahtjevima da riješi razne kućne probleme u bilo kojem njegovom slobodnom trenutku. Osim toga, ako se odluči provesti s prijateljima, ona mu neumorno šalje poruke s upitom kada će se vratiti.

3. ‘Zabranjuje’ njegovo nabacivanje

Na njegovo koketno namigivanje reagirat će prezirnim kolutanjem očima. Ako je pokuša dodirnuti u krevetu, ona će ga odbiti okrećući se. U slučajevima kada se uspije upustiti u intimnost s njom, uglavnom glumi zainteresiranost i mirno leži gledajući u strop, očekujući zaključak.

4. Prestaje da brine o sebi

Kad joj sugestivno namigne, ona mu odgovori kolutanjem očima. Ako pokuša posegnuti za njom dok je u krevetu, ona mu odmah okreće leđa. U onim rijetkim trenucima kada pristaje i hini zainteresiranost, njegovo je sudjelovanje nejasno jer često nepomično leži, buljeći u strop, jednostavno čekajući da sve završi.

5. Biti ‘mama’ joj je glavna osobina ličnosti

U svim okolnostima ponaša se majčinski, čak i tijekom intimnih večera sa suprugom. Važno je napomenuti da odnos izgrađen na takvoj dinamici, gdje se partner tretira kao dijete, nema bit pravog braka i može se činiti kao obični vrtić ili vrtić.