Poznata voditeljka Jovana Joksimović važi za jednu od najstilizovanijih dama na našoj javnoj sceni, jer sve što obuče joj stoji kao krojeno, ali jedan detalj koji je ponjela je privukao posebnu pažnju. Naime, slika na kojoj je skupocjeni sat Jovane Joksimović u prvom planu je podigla veliku prašinu na društvenoj mreži Instagram. Jer je poznata po tome da uvijek vodi računa o detaljima, svi koji je prate se nisu iznenadili kada su na njenoj ruci izgledali luksuzni sat, ali je bilo i onih koji smatraju da je za sat Jovane Joksimović cijena previsoka, te se jako brzo pokrenula priča na tu temu.

Riječ je o luskuznom satu marke “Rolex”, model “Datejust” koji je napravljen u kombinaciji čelika i žutog zlata čija je cijena oko 14 hiljada eura. Bezel na satu je nazubljen, a brojčanik je srebrene boje sa dijamantksim časovnim indeksima. Ona se odlučila za oster narukvicu, a iako je bilo onih koji su iznjeli mišljenje da je za ovaj modni dodatak izdvojila jako veliku svotu novca, većina se složila da je napravila pravi potez, da je njen sat oličenje elegancije, te da ne njenoj ruci jako dobro pristaje. S obzirom koliko ona zarađuje, a i koliko njen suprug zarađuje, nije neko iznenađenje da ona na ruci nosi sat od 14 hiljada eura.

Pored toga, ona zarađuje svoj novac, tako da ima pravo da kupi sve što joj srce poželi, a on šta će reći javnost na to ne treba da je pretjerano zanima, jer svako živi svoj život na način kako on želi.