ZDRAVKA MAMIĆA ZAVELA 30 GODINA MLAĐA HERCEGOVKA: Evo ko je fatalna Jelena! Zbog njega je rasturila svoj brak

0

Kako javljaju hrvatski mediji, Zdravko Mamić, bivši trener zagrebačkog Dinama, izlazi sa djevojkom koja je 30 godina mlađa od njega.Mamić je u nekoliko navrata viđen u Hercegovini sa znatno mlađom djevojkom, što je izazvalo spekulacije o tome ko bi ona mogla biti i da li bi mogla postati njegova treća supruga.

Kako javljaju hrvatski mediji, Jelena Planinić iz Ljubuškog misteriozna je žena s kojom je Zdravko Mamić nedavno viđen. Navodi se da su njih dvoje zajedno kupili stan u Mostaru, gdje trenutno žive.

Upoznali su se prije tri godine kada je bila dio pravnog tima koji je branio Mamića. Jelena iza sebe ima brak koji je prekinut upravo zbog veze sa Mamićem. Mamić joj je poklonio skupi auto i to je bila početna tačka za priču o izlasku.

Nakon toga su nekoliko puta viđeni u noćnom klubu Tabu u Mostaru, gdje su razmijenili ljubav. Jelena je sada trudna sa Mamićevim detetom, a njih dvoje čekaju devojčicu.Iako je Jelena zaključala svoj Instagram profil, jedna njena fotografija je i dalje dostupna javnosti.