Elma Sinanović jedna je od traženijih pjevačica kod nas, a njen život je ispunila tra*edija!

Pjevačica Elma Sinanović tokom dvijehiljaditih godina bila je veoma popularna, a onda se odjednom povukla sa scene zbog tra*edije koja ju je zadesila.

Njeni hitovi i danas se pjevaju gotovo na svakom veselju, a nedavno se vratila na veliku muzičku scenu sa novim pjesmama. Međutim, njen život je uvijek bio meta spekulacija, budući da se povukla sa scene kako bi se posvetila odgajanju kćerke, Elma nije izlazi u javnost, sve do nedavno.

Ona se 2018. godine vratila estradi i izdala novi album, ali ju je zadesila tra*edija kada je njen suprug Smail Sinanović Magi pre*inuo nakon duge i teške bolesti.

 

Smail i Selma 1997. godine dobili su ćerku Huliju, a pjevačica nerijetko na svom profilu na Instagramu objavljuje fotografije sa nasljednicom za koju mnogi kažu da je ista ona.

Ona se sada konačno vratila muzici i ponovo snima i nastupa, a u žižu javnosti dospjela je i zbog tužbe koju je odlučila da podigne protiv Saše Popovića zbog navodnog duga koji ima prema njoj još od 2000. godine.

– Preko mog muža sam počela da se bavim muzikom. Nikad nisam pevala. Zvali su me kad se nešto dešava u gradu. Nikad se pre nisam bavila muzikom. Nisam pevala u kafani. Mnogo mi je teško kad pričam o tome, sve vezano za njega je lepo. Imala sam 19 godina, 26 godina smo bili u braku, duže sam bila kod njega, nego kod mojih roditelj – rekala je Elma za domaće medije.

– On je u meni budio samo najlepše i gledao da pre svega uspem kao žena. Bio je izuzetan muškarac. Imala sam tako veliku slobodu, taj način na koji je on na meni radio… Sad kad vratim film i kad se setim kako je to nekad bilo, mogu da kažem da je on meni bio sve – ispričala je pjevačica svojevremeno.