ZBOG OVOGA JE BIVŠI DEČKO OŠIŠAO DALILU NA ĆELAVO- Isplivala mračna prošlost Zadrugarke- BIVŠI MUŽ JE IZVUKAO IZ PAKLA NAJGOREG POSLA NA SVIJETU- Ona mu se ovako zahvalila, pa ostala bez kose (FOTO)

0

Dalila Dragojević je učesnica rijaliti programa Zadruga i važi za jednu od najpopularnijih učesnika koji na sebe svako malo privlači medijsku pažnju svojim ponašanjem i izjavama. Sada su se pojavile nove informacije vezane za njenu prošlost koje je izjavio prijatelj bivšeg supruga Ese Kertešija. Saznajte o čemu je reč u nastavku teksta!

Dakle, Dalilin bivši suprug Eso Kerteši je izjavio da ju je izvukao iz kandži prostitucije. Ona je njemu navodno “pila krv” jer je navodno pravila ljubomorne situacije i scene. Ona je zapravo ta koja koja je varala Esu, a ne on nju. Također je izjavio da ne može da veruje da Filip Car kojeg smatra pametnim momkom, pada na njene manipulacije.

On je rekao da su se Dalila i Eso upoznali u jednom kafiću u Švajcarskoj, dok je dalila tu radila. Njemu se jako svidela Dalila, te je saznao kako neki planiraju da je prodaju u belo roblje i kako imaju plan da je na silu nateraju da se bavi prostitucijom. On je jedno veče izašao sa njom i rekao joj da je spreman da je izvuče iz svega toga. Potom je zapretio vlasniku tog kafića i da vrati sva njena dokumenta.

Potom je ovaj prijatelj rekao kako su nakon toga Dalila i Eso počeli da žive zajedno. Dalila mu je bila zahvalna što ju je spasio jer ko zna šta bi se desilo sa njom. Pored svega toga, njihova veza se nije sviđala njenim roditeljima koji su prekinuli svaku vezu sa njom. Eso je u međuvremenu bio i u zatvoru, a kada je izašao imao je saobraćajnu nesreću te je bio u komi. Kada je izašao iz bolnice primetio je da se Dalila drugačije ponaša i da se češće svađaju.

Eso je saznao da se Dalila u međuvremenu viđala i sa nekim Bosancem koji je radio u Švajcarskoj. Ona je bila ta koja je uvek ljubomorisala, a ispostavilo se da je ona ta koja je zaista varala. Kada je dobio dokaze o toj neveri, ošišao ju je na ćelavo. Nakon toga ju je izbacio iz stana i dao joj dokumenta. Nakon toga se ona vratila svojoj majki u Bugojno.