Zbog OVE žene je Šijan ostavio Gocu: Rodila mu sina, a EVO ko je ona…Prva komšinica joj zabola nož u leđa! (FOTO)

0

Već dugi niz godina možemo da vidimo pevačicu Gocu Božinovski kako deluje na domaćom estradnoj sceni. Ona važi za jednu od pevačica koja je dosta dugo na njoj, a njenu karijeru su obeležili brojni hitovi. Ono što mnogi ne znaju je to da je njen privatni život jedna velika tragedija. Pročitajte u nastavku o čemu je reč!

Gordana Goca Božinovska je srpska folk pevačica, prepoznatljiva po pesmama „Okovi“, „Opomena“, „Put pod noge“, „Magija“, te duetskoj pesmi s kolegom Enesom Begovićem „Kaznio me život“. Rođena je 16. januara 1965. godine u selu Samaila kod Kraljeva. Živi i radi u Beogradu. Naime, još na početku svoje karijere je zajedno sa Cecom Veličković imala jako veliki broj nastupa, a njih su primetili lokalni “žestoki” beogradski momci. To su bili Zoran Šijan i Željko Ražnatović. Obojica su ih zaveli, a nedugo nakon toga su imali tragične krajeve svojih života. Zanimljivo je to da ih je sudbina spojila još na jedan način jer su njihovi sinovi oženili dve sestre, te su nedugo nakon toga postale i bake.

Gocin muž Zoran Šijan je poginuo 1992. godine dok je Goca bila u drugom stanju. Arkan je poginuo 8 godina kasnije u hotelu Interkontinental 2000. godine. Gocu je naravnu psihički slomio gubitak muža, kojeg vrlo rado i danas, nakon toliko godina pominje i baš se primeti da je ljubav njenog života. Ono što je šokantno je to da ga se Goca itekako bojala i nije smela da se pojavljuje na nastupima koje Zoran nije prethodno odobrio.

Nakon toliko godina se saznalo da ju je i varao čak 3 godine pre nego što je poginuo. Ona se oglasila tim povodom i rekla da je u pitanju njena komšinica, te je rekla da je dolazila kod njih redovno na kafu. Čak su sada i legende 90 izbacili fotku Šijana sa ovom plavušom.