ZBOG OVE ŽENE JE JELENA PLAKALA U EMISIJI: Njene reči su je POGODILE, svi gledali u PEVAČICINE SUZE!

0

Jelena Karleuša važi za jednu od najpopularnijih javnih ličnosti na Balkanu. Mnogi smatraju da je postigla upravo to zahvaljujući svojim skandalima i kontraverzama, a ne muzikom i pesmama. Iako godinama nije snimila novu pesmu ili album, o njoj i njenom se svakodnevno piše.

Jelena je pored svojih pesama, skandala i izgleda poznata po tome što nema dlake na jeziku. Ona o svemu otvoreno iznosi svoje mišljenje, te ne mari da li će se kome svideti ili da li će koga uvrediti. Svedoci smo takvih situacija dok je bila član žirija u popularnoj emisiji Zvezde Granda. Kako je poznato, ona je u braku sa popularnim fudbalerom Duškom Tošićem već 14 godina u braku. Naime, od samoga početka braka između njih su počele i priče o tome da Duško Jelunu vara, te se često pisalo da je on u vezama sa brojnim ženama iz javnog života Srbije.

3. marta 2022. godine navršilo se tri godine od smrti nekadašnje radio-voditeljke Divne Karleuše, majke pop zvezde Jelene Karleuše. Divna je bolovala od kancera pluća, a opaku bitku je, nažalost, izgubila. Jelena je Divnu vodila u sve svetske vodeće klinike, te je osim terapija koje je primala u Srbiji ona često putovala i u Tursku, Holandiju i Dansku gde je takođe primala terapije.

Pevačica se borila zajedno sa svojom majkom, sa kojom je imala apsolutnu ljubav, kako je pričala, a njena smrt ju je potpuno slomila. Mnogi se i dalje sećaju scene kada je Jelena pustila suzu, kako prenosi Scandal, baš zbog jedne kandidatkinje. Ona je pevala numeru Pjesma majci, koju u originalu izvodi Hanka Paldum, te Karleuša nije mogla da zadrži suze, budući da je ona sama ostala bez majke.