Televizijskim kućama je u cilju da zadrže što bolju reputaciju, i prikazuju na taj način prelijepa televizijska lica. Naime, voditeljice su sigurno jedne od ljepših žena, a tako i treba biti, jer kada se voditeljica obrati javnosti, lica gledatelja moraju zablistati osmijehom i mnogi će ostati duže na tom kanalu kada je voditeljka lijepa i zgodna.

Možemo reći po ovom pitanju da je ugled Srbije na jako dobrom glasu, jer se televizijske kuće ističu sa gomilom lijepih TV voditeljica, te koje privlače pažnju javnosti. Najpopularnija TV lica se svakako Marija Kilibarda, Dragana Kosjerna i Sanja Kužet, koje su stekle veliku popularnost i koje su postale jedne od najpoznatijih žena u Srbiji.

Argentinska TV voditeljica je dobila veliki broj komentara u proteklom periodu. Ona se zove Marija Sol Perez i ima 28 godina. Prozvana je za najljepšu ženu na svijetu a tome u prilog ide njena isklesana figura, koja je rezultat dugogodišnjeg treninga, zbog čega je ona postala mnogima inspiracija.

Na Instagramu je prati šest miliona ljudi, a njene objave imaju milionske preglede. Njene slike je zadovoljstvo gledati, jer ona ima stalno nešto zadivljujuće za podjeliti. U njene najnovije slike u bikiniju se možete uvjeriti i sami. Na njenom profilu možete vidjeti slike na kojima ona ima upečatljive poze u bikiniju, te otkriva svoje trbušnjake na taj način. Njen profil možete da pogledate sami i da procjenite da li ona zaslužuje epitet najzgodnije žene na svijetu. Pišite nam u kometnariam kako ona po vašem mišljenju izgleda i da li biste gledali vijestima na kojima je ona.