ZBOG NJE JE OSTAVIO MEZIMICU SRPSKE MAJKE?! Đorđe Kuljić SA NOVOM DEVOJKOM, Anastasija će ZANEMETI! (FOTO)

0

Svetlana Ceca Ražnatović i njena ćerka Anastasija važe za najpopularniju majku i ćerku na Balkanu. Cecina privatnost je tokom celog njegog života bila zanimljiva medijima, samom činjenicom što je bila u braku sa Željkom Ražnatovićem Arkanom. Sada i nakon toliko godina, Ceca i njena porodica gotovo svaki dan nađu svoje mesto u medijima.

Kada je u pitanju Anastasija, poznato je da je ona sada u emotivnoj vezi sa jednim od najpoznajim srpskim fudbalerom Nemanjom Gudeljom, koji trenutno igra za špansku Sevilju. Pre toga, javnost je ostala šokirana kada se čulo da Anastasija i Đorđe Kuljić više nisu zajedno a dugogodišnja veza sa ovim mladim biznismenom iz Novog Sada je također bila česta tema svih medija.

Vreme je pokazalo da ga je Anastasija Ražnjatović itekako prebolila, te  se u potpunosti posvetila nastupima nakon što su popustile restrikcije i izgleda da je sudbina htela da se upoznala preko zajedničkih prijatelja sa pomenutim fudbalerom. Neki misle da je ona i raskinula dugogodišnju vezu sa Đorđem zbog Nemanje. Kada pogledamo njenu karijeru, koja je otpočela pre nekoliko godina, možemo zaključiti da je išla uzlaznom putanjom, pa su njeni mnogi fanovi strahovali nakon prekida da će se povući, ali to se nije desilo.

Kada je u pitanju Đorđe Kuljić, izgleda da i on nastavio dalje. Kako tvrde srpski mediji, on je navodno u vezi sa Milom Radivojević koja je sestra Nikolije Radojević jedne od najboljih Anastasijinih prijateljica. On se inače ne voli oglašavati u javnosti tako da nikada nije ni demantirao ni potvrdio ove špekulaije ali je sada objavio na svome instagram profilu. Ovom fotografijom je  svima dao do znanja da uživa u društvu svoje nove devojke.