Zbog čišćenja podruma joj POBJEGAO MUŽ! Ostavio i nju i dijete, jer je pronašla OVO: GROZOTU je jedva pogledala(FOTO) – Savjeti za deset
Trenutno Vijesti

Zbog čišćenja podruma joj POBJEGAO MUŽ! Ostavio i nju i dijete, jer je pronašla OVO: GROZOTU je jedva pogledala(FOTO)

Slučaj o kojem danas pišemo se desio u Sjedinjenim Američkim državama a mogao se desiti u bilo kojem dijelu svijeta i samo pokazuje kako u stvari slabo poznajemo osobu sa kojom živimo godinama.

Đina Pareho je sa svojim mužem i njihovo troje djece živjela u jednom mjestu u državi Majami i mislila je da je sretna. U braku su bili osam godina i njen muž je uvijek bio dobar prema njoj i djeci. Hoze je radio i izdržavao njihovu porodicu a ona je bila kućanica koja se brinula o njemu i djeci i sve je super funkcionisalo dok jednog dana ona nije odlučila da napravi generalno čišćenje njihovog podruma.

Oni ga nisu već dugo koristili i ona se nije ni sjećala kada je zadnji put ušla tamo. Podrum je bio jako zapušten i ona je znala da je pred njom veliki posao koji će trajati danima, ali nije odustajala. Nakon tri dana je našla jedan mali ključ i nije se uopšte mogla sjetiti šta on otključava ali ga nije htjela baciti nego ga je stavila u džep i nastavila sa čišćenjem. Skoro je i zaboravila na njega ali je nakon dva dana dok je i dalje čistila podrum našla i jedan mali sanduk koji je bio zaključan, a ona ga nikad prije nije vidjela.

Sjetila se ključa koji joj je bio još uvijek u džepu i probala da otvori sanduk i uspjela je iz prve. U sanduku su se nalazili porno časopisi i dvije video kasete. Otišla je u kuću i pregledala kasete i ostala je zapanjena kada je na njima vidjela maloljetne djevojke koje su imale odnose sa muškarcima a jedan od njih je bio i njen muž Hoze. Ona ga je odmah suočila sa svojim otkrićem, a on se samo okrenuo i napustio kuću. Nikada se više nije vratio a poslije je čula da živi u Meksiku.

Oglasi – Advertisement