Završena OBDUKCIJA glumca Bojana Lazarova: U oproštajnom pismu otkrio zbog čega se UBIO!

0

Pre tri dana je sve srpske i balkanske medije potresla užasna novost da je umro poznati glumac Bojan Lazarov. Da stvar bude još gora on je izvršio samoubistvo skokom sa mosta na Adi. U ranim jutarnjim satovima su slučajni prolaznici primetili vozilo koje je bilo upaljeno sa sva četiri žmigavca.

Bojan Lazarov je rođen 15. maja 1972. godine. Bio je član ansambla Malog pozorišta Duško Radović. Studirao je glumu na Akademiji umetnosti u Novom Sadu, u klasi profesora Bore Draškovića. Od 1996. godine profesionalno je glumio u pozorištu, na filmu i televiziji. Bio je član Narodnog pozorišta u Somboru. Ostvario je brojne uloge u pozorištima u Beogradu i Somboru. 

Naime, prolaznici su na šoferšajbni pronašli oproštajno pismo. Nakon toga su pozvali policiju, koja je u blizini pronašla bežiotno telo. Otkriveno je da se on već godinama borio sa teškim oblikom depresije, te da je već pokušavao da se ubije. O svemu tome nisu znali njegovi najbliži prijatelji niti kolege. Oni kažu da je Bojan uvek bio pozitivan i nasmijan i da ne mogu zamisliti da je imao bilo kakve muke u životu.

Poznato je da je glumac pao sa visine od oko 30 metara i da su uzroci smrti višestruki prelomi na telu. On se naime dovezao do tog mesta u pet sati ujutro, preskočio dve zaštitne odgrade. Njegovo beživotno telo je pronađeno na pločniku, a na autu je ostavio oproštajno pismo u kojem je naveo i razloge za ovaj čin. Iza njega je ostavio dvoje dece koje je dobio u braku sa suprugom od koje se razveo.