Zavirite u raskošnu vilu Draška Stanivukovića: ZLATNE STEPENICE I PLOČICE ostavljaju bez daha, A TEK DA VIDITE OVAJ DETALJ (FOTO)

0

Jednom je otkrio da je to njihova porodična kuća, a ovo je najfotografisaniji objekat u Banja Luci prema nekim istraživanjima.

A uporedo sa interesovanjem za vezu, tako je zavladalo i interesovanje za ovu vilu za koju se procjenjuje da vrijedi na milione, i ona privlači pažnju.

Draško je u žiži javnosti radi toga što je Jovana Jeremić rekla da je u vezi sa Tanjom Savić.

Vila u kojoj Draško boravi se nalazi u banjalučkom naselju Petrićevac.

Najmanje nekoliko miliona maraka vrijedi, tako kažu agenti za nekretnine.

Nalazi se u vlasništvu Draškovog oca, on se bavi privatnim biznisom, javnost je tako imala priliku vidjeti kako izgleda pošto je pjevačica Goga Sekulić u njoj snimila spot za svoju pjesmu.

Unikatni namještaj se nalazi u prostoriji za proslave, naziva se Zmijanjski vez, a gore se nalaze umjetnička djela, pločice koje su rađene sa detaljima čistog 24-karatnog zlata, brojne ikone se nalaze tu i neke porodične fotografije.

Jednom prilikom je otkrio kako je njihova porodična kuća prema nekim istraživanjima najfotografisaniji objekat u gradu.

Dopada li se vama kako izgleda njegova vila koja je zaista vrhunska?! Draško je poznat javnosti još iz perioda dok se kandidovao za gradonačelnika Banja Luke, jer je jedini išao otvoreno protiv Milorada Dodika i njegovog režima, a čini se da uspijeva sve više pridobiti pažnju građana u RS-u.

Draško i Tanja Savić su navodno u vezi, a nedavno je i Tanja rekla kako je njeno srce u Banja Luci, i da bi voljela imati jednu kćerku, mnogo je zaljubljena u Draška.