ZAVEO CECU, PA VERIO NATAŠU BEKVALAC, A ONDA OŽENIO BOGINJU: Svi zinu kada vide ženu našeg manekena

0

Vladimir Vuksanović, prominentni maneken, svojevremeno je slovio za jednog od najšarmantnijih srpskih neženja i uspješnog zavodnika koji je čak osvojio i Cecino srce. No, nakon što je raskinuo zaruke s Natašom Bekvalac, ubrzo se zaljubio u Dahianu, zanosnu ženu iz Dominikanske Republike. Par se odmah vjenčao i sada imaju dvoje djece, Valentina i Teodora. Čini se da Vlada uživa u svom bračnom životu, što je vidljivo iz njegovih čestih objava na društvenim mrežama u kojima prikazuje svoju obitelj i zadivljujuću ljepotu voljene supruge koju od milja naziva boginjom. Mnogi bi se zapitali zašto ne? Unatoč kajanju iz prethodne veze, čini se da je Vladimir Vuksanović konačno pronašao svoju sreću s Dahianom.

Među novom generacijom glumaca u Srbiji, Vuk Kostić se ističe kao vrhunski talenat. Njegove glumačke vještine donijele su mu ogromnu popularnost, a poznat je po nepokolebljivoj predanosti svom zanatu i sposobnosti da igra različite likove s velikom dubinom. Vukov je šarm neosporan, a strast prema umjetnosti je obiteljska. Njegov otac, Mihajlo Kostić Pljaka, poznati je majstor koji je svoje umijeće prenio na sina. Vuk je svoju karijeru u zabavnoj industriji započeo kao dijete, nastupajući i u kazalištu i na televiziji. Prvo je privukao pozornost publike svojim iznimnim portretiranjem u kultnom klasiku “Wounds” iz 1998., a nastavio je nizati uspješne izvedbe učeći od najboljih u industriji.

Mihajlo Pljaka Kostić, poznati jugoslavenski glumac, bio je otac dotične osobe. Iza sebe je ostavio trajno nasljeđe kroz svoju zapaženu karijeru i drage uspomene koje ljudi vežu za njega. Dvije ulice u Beogradu, Pljakina u Zemunu i Mihajla Pljake Kostića na Zvezdari, dobile su ime u njegovu čast, što je dokaz njegovog poštovanja i divljenja. Pljaka je rođen 21. studenog 1933. u Prokuplju, a bio je član Jugoslavenskog dramskog pozorišta. Glumio je u poznatoj predstavi “Prljave ruke” Jeana Paula Sartrea, uz Ljubu Tadića. Pljaka je filmsku karijeru započeo ulogom duvandžije u “Subotom uveče” 1957. godine, a završio ulogom Milutina Nedića u seriji “Đeneral Milan Nedić” 1999. godine.

Mihajlo Pljak ostavio je neizbrisiv trag u industriji zabave. Poznat je po ulozi Pavela u “Povratku nenapisanog”, filmu temeljenom na “Ljubičicama”. Pljak je bio i šef osiguranja popularne serije “Šiva doma” te je pridonio uspjehu “Sretnih ljudi”. U jednoj posebnoj sceni filma u kojoj Vukašin Golubović i Neca traže izgubljenog psa Simu, Pljak je glumački zablistao kao šef kafilerije, iako je njegova izvedba kod mnogih prošla nezapaženo. Oni koji su Pljaka osobno poznavali zapažali su nevjerojatnu sličnost između njega i njegova sina Vuka, osobito u fizičkim karakteristikama. Zanimljivo, Pljakov drugi sin, Nestor, nije odlučio nastaviti karijeru u javnoj službi kao njegov otac.