ZATEGNUTI ODNOSI U PORODICI BOBE I LEPE BRENE!? SINU STEFANU ODUZELI JEDNU STVAR: Ništa više nije isto!

0

Od kako se pojavila na javnoj estradnoj sceni Lepa Brena je česta tema u medijima. Pored onoga što radi i čime se bavi, njen privatni život je također uvek bio zanimljiv medijima. U današnjem članku vam donosimo nešto što je vezano za jednu od najpopularnijih pevačica na prostoru bivše Jugoslavije, Lepoj Breni.

Brena je bila na svome vrhuncu krajem osamdesetih i početkom devedesetih godina. Tih godina se i udala za najpoznatijeg tenisera Slobodana Bobu Živojinovića sa kojim je i danas u braku u smatraju se jednim od najidealnijih parova u javnom životu. Njih dvoje su se venčali početkom devedesetih godina i još uvek su zajedno i važe za jedan od najidealnijih estradnih parova.

Svi znaju da se njen najstariji sin Stefan Živojinović odlučio povući sa estrade, a veruje se da to uključuje i da se udaljio od porodice radi loših odnosa s roditeljima. Također se tvrdi da je  moguće da se posvađao i s bratom Viktorom. Isto tako, on retko se pojavljuje na porodičnim okupljanjima jer je ljut na majku i oca.

Nedavno ga je emisija Paparaco Lova usnimila kako sa Aleksandrom Prijović menja skupocene automobile, pa je ekipa istoimene emisije pre nekoliko nedelja Aleksandru snimila kako vozi baš taj, Stefanov auto. Aleksandra i Filip u svojoj kući uvek rado dočekaju Stefana, koji je ove godine bio i gost na intimnoj proslavi Aleksandrovog rođendana, dok se na velikoj žurci svog bratanca nije pojavio, kao i na proslavi Breninog 60. rođendana. Isto tako, mediji su pisali da Stefan ima najbolji odnos sa Filipom od cele porodice.