Trenutno Vijesti

ZARAĐIVALA SAM NA MILIONE! Bila sam NAJPOŽELJNIJA žena u Srbiji: Preko mene je prešlo 50.000 muškaraca, najčešći klijent mi je bio…

Danas vam donosimo priču o jednoj ženi koja nije poznata široj javnosti i njeno ime, Vida Kokić ne znači mnogo nekome. Ali radi se o ženi koja je još u bivšoj Jugoslaviji zaa život zarađivala baveći se najstarijim zanatom na svijetu a i danas još uvijek radi isti posao ako ga možemo tako nazvati.

Naime ona je već 31 godinu kraljica trotoara i u svom životu je zaradila ali i potrošila milione tako da danas nema apsolutno ništa ni imovinu a ni novac i i dalje se može vidjeti po ulicama gdje nudi svoje sada već ostarjelo tijelo. Ona je prošle godine bila i učesnik rijalitija Parovi i tada je i šira javnost prvi put čula za nju.

Mnogi drugi takmičari su se sa njom zafrkavali a postala je upamćena po tome da je pred svima uradila falacio unuku Ere Ojdanića. Prema njenim riječima ona je u životu uspjela zaraditi milione maraka ali ih je uspjela i potrošiti jer je uvijek uživala u luksuznim stvarima. Također, mnogo novaca jje potrošilaa na svoje društvo, čašćavala je ljude i koje zna i koje ne zna.

Ona je ispričala da je baveći se svojim poslom ostajala trudna čak 13 puta i svaki put je rodila dijete ali je svako odmah dala na usvajanje. Ona je rekla da danas postoji veliki broj žena koje zbog situacije u kojoj se nalazimo mora prodavati svoje tijelo da bi prehranile sebe i svoju djecu a kada je ona u pitanju još uvijek radi jer jedino na taj način zna da zaradi da bi preživjela. Ona je izračunala da je u životu imala odnose sa preko 50 hiljada muškaraca a među njima je bilo i poznatih ličnosti kao što su sportisti i političari u njenim najboljim danima.

Oglasi – Advertisement