ZARADILA BRDO PARA, A I DALJE ŽIVI U SIROMAŠNOM KRAJU! – Komšije Jelene Rozge progovorile o njenoj ružnoj navici!

0

U Hrvatskoj ali i u cijeloj regiji jedna od popularnijih pjevačica pop muzike je Jelena Rozga koja je svoju karijeru započela u grupi Magazin. Nakon toga se odlučila da nastavi solo karijeru i nije pogriješila jer je jedna od njatraženijih pjevačica kada su u pitanju nastupi i koncerti.

Međutim iako je već godinama na sceni i mnogi smatraju da je zaradila velike sume novca ona još uvijek živi u naselju Brda u Splitu koje ne spada u elitne. Jelena vodi povučen i miran život a u zgradi u kojo je njen stan jedan kvadrat košta oko dvije hiljade eura. Sama zgrada se svojim izgledom razlikuje od susjednih jer podsjeća na jedro.

Naselje se ne nalazi u centru nego je smješteno na obodu Splita i zgrada u kojoj živi pjevačica je zbog svog dizajna nazvana Bijelo jedro a ima pogled na sjevernu luku i more što je najviše i privuklo Rozgu. Novinari su se malo raspitali kod komšija kakvo je njihovo mišljenje o pjevačici i svi redom su imali samo riječi hvale.

Tako je Sanja koja živi u istoj zgradi rekla kako je Jelena jedna super osoba koja živi sama i kod koje se nikada nije čula glasna muzika i nikada nije koliko je njoj poznato pravila žurke u stanu. Sanja je otkrila i da Jelena nema dečka a da joj se uvijek može obratitti ako joj zatreba nešto od kućnih potrepština. Drugi komšija je otkrio da Jelena voli da spava do kasno pa je obično viđa predveče kada u šetnju izvodi svog psa. On je rekao i da je često viđao sina Tonija Huljića dok su bili njih dvoje u vezi i da je on stalno dolazio autom po Jelenu.