Sanja Marinković naširoko se smatra jednom od najuspješnijih voditeljica u Srbiji, s velikom bazom obožavatelja. Unatoč njenom javnom ugledu, malo tko zna da Sanja Marinković ima brata iz kojeg je rođena. Njen brat je proveo značajan dio vremena boraveći u Londonu prije nego što se vratio u Srbiju, međutim kasnije je otkriveno da je smatrao da život u rodnoj zemlji dugoročno nije zadovoljavajući. Bojan Marinković, pak, postao je poznat po svom poduzetničkom uspjehu.

Iako je možda ranije osvojio glavnu nagradu na Poljoprivrednom sajmu u Novom Sadu, njegov istinski žar leži u istraživanju novih destinacija. Voditeljica programa neprimjetno je spojila svoju razonodu istraživanja i profesionalne obveze. Od svog osnutka, “Magazin In” je posvećen otkrivanju novih i značajnih lokacija za daljnje istraživanje. Među njezinim preferiranim odredištima za ovaj pothvat su Španjolska i Dubai, koje posjećuje nekoliko puta godišnje. Unatoč tome što nije u biološkom srodstvu, ona održava snažnu vezu s drugim bratom i sestrom.

Boravak kod poznanika u njihovim domovima za njega je česta pojava. Nedavno je otkrila kako namjerava ponovno posjetiti Ujedinjene Arapske Emirate, a nakon što je podijelila video iz zračne luke Nikola Tesla, mnogi su nagađali da je na putu za jednu od sunčanih destinacija koje je spominjala. Sanja je za svoju snahu po dolasku nakon izlaska iz zrakoplova pripremila neobičan plan: rođendansko iznenađenje. Iznenađenje je bilo očito jer je bratova supruga bila zatečena, izraz lica joj je odavao šok, a oči blistale od uzbuđenja. Voditelj je slavljenici poklonio buket cvijeća, balone i tortu, a sve je fotografirano. Ova ljubazna i promišljena gesta naglašava duboku vezu koju dijele slavljenica i njezina šogorica, ističući neizmjerno obožavanje, poštovanje i divljenje koje gaje jedna prema drugoj. Za razliku od sestre, brat Sanje Marinković njeguje svoju privatnost, zbog čega na njegovom profilu nema njegovih fotografija.