Zar je ova žena VREDNA lošeg odnosa sa rođenim detetom: OVO je MAĆEHA Ive Štrljić i evo kako je UTICALA na odnos Milana i ćerke! (FOTO)

0

Poznati pevači i glumci su od uvek bili jedna od glavnih tema medija, naročito kada je u pitanju njihov privatni život. Mi vam tako donosimo jednu priču iz privatnog života poznatog glumca iz Hrvatske Milana Štrljića i njegove ćerke. Saznajte u nastavku o čemu je zapravo reč!

Milan Štrljić je rođen 1952. godine u Tordici i važi za jednog od najpoznatijih jugoslovenskih glumaca ikada. Odigrao je preko 60 filmova i stotinjak uloga na TV serijama i pozorištu. Njegova ćerka Iva Štrljić je krenula očevim stopama i također je glumica. Poznato je da je Milan čovek koji izbegava novinare pod svaku cenu i da je do sada ukoliko se nađe među njima bude jako profesionalan i odgovara isključivo na pitanja koja se tiču njegove glumačke karijere.

Za one koji ne znaju, Milan je napustio Beograd tokom devedesetih godina, te je tada okončao i brak sa svojom suprugom, poznatom balerinom Slavicom Štrljić, sa kojom ima dvoje dece, Luku i Ivu. On se potom preselio u Hrvatsku i tamo upoznao svoju suprugu Dašu, sa kojom ima i sina po imenu Fran.

On je govorio da je pored svoje druge izabranice pronašao sreću i spokoj. Daša je radila kao fiziotarapeut, te po njegovim rečima on ne može da zamisli svoj život bez nje. Dakle, on veoma retko dolazi u Beograd i kako je poznato nema kontakt sa decom koju ima iz prvog braka. U nekoliko navrata je njegova ćerka Iva ovo demantovala, ali izgleda da je zaista tako. Mnogi mediji nagađaju da li je razlog tome možda njegova druga supruga Daša.