ZANA NIMANI JE ŽARILA I PALILA SCENOM, A ONDA SE UDALA I ODSELILA U AMERIKU: Evo kako ona danas izgleda, NE BISTE JE PREPOZNALI (FOTO)

0

Velika zvijezda je bila, danas je skoro niko ne bi prepoznao na ulici.

Sjećamo se svi grupe ZANA, koja je bila nekada jedna od popularnijih muzičkih grupa u regionu, a naravno glavna zvijezda ove grupe je svakako ZANA NIMANI po kojoj je i nazvana ova grupa.

Cijela bivša Jugoslavija joj se klanjala, njoj su se divili svi zbog njenog moćnog i raskošnog glasa, zbog harizme koju je posjedovala, ali i nesvakidašnje ljepote.

ZANI je dosta pomogla i Marina Tucaković na putu ka popularnosti, pisala je za nju neumorno tekstove, a stvorila je veliki hit DODIRNI MI KOLENA, pjesma koja je ovu grupu učinila prepoznatljivom širom Jugoslavije.

Zana je 1985. godine odlučila napustiti grupu iako su žarili i palili nekadašnjom Jugom, ona je kasnije započela uspješno svoju solo karijeru.

A godinu dana poslije napuštanja objavila je i solo album Noćam pjevam samo tebi.

Ukazivali se na to da će u godinama koje dolazi postati stub pop kulture i domaćeg šoubiza, ali je ona odlučila da se povuče iz javnosti, da krene novi život ispočetka.

Udala se za Đorđa Šiškina a njemu ej rodila kćerku Teu 1991. godine, nekoliko mjeseci poslije svi su zajedno napustili Srbiju, krenuli su tako put Kanade, sve u potragu za životom daleko od tadašnjih političkih previranja.

Zana danas ima 60 godina, promijenila se dosta, ali je i dalje prepoznatljiva u licu. U nastavku vam ostavljamo u prilogu da vidite i sami kako izgleda, sigurno ćete se oduševiti kad vidite kako ona izgleda:

Da li se mnogo promijenila, šta vi kažete na ovo?