ZAMISLITE DA STE CIJELI ŽIVOT PIJANI: OVAJ ČOVJEK SVE ŠTO POJEDE PRETVARA U ALKOHOL, A NAJGORE JE SA KOLAČIMA (FOTO)

0
96

BRITANAC IMENA NIK KARSON IMA NERJEŠIV PROBLEM.

Naime, šta god da pojede, u roku od sat vremena pretvara u alkohol, zbog čega je već 30 godina svakodnevno pijan. Nik je u periodu puberteta primjetio da mu se nešto veoma čudno dešava u organizmu i da mu se sve vrti pred očima i kad ne ide sa drugarima na pivo.

“Poslije par mjeseci odbijanja da provjerim kod doktora o čemu se radi, prvi njihovi izveštaji su me šokirali. Kazali su mi da mi tijelo sve karbohidrate pretvara u alkohol, kao i da će mi najgore biti sa kolačima i sa slatkišima. Sada od jednog kolača mogu da budem pijaniji od najpijanijeg čovjeka, i to se onesvjestim, ne znam šta radim i pričam. Zbog toga sam prestao da jedem slatko”, rekao je Nik za Dejlistar.

“Najgore je što se ponekad napijem u roku od pet minuta. Teško je kad vozim, zato ne smijem tad ništa da jedem. Već par godina sa sobom nosim alko-test i ponekad po deset puta dnevno duvam u cjevčicu da vidim koliko sam pijan od hrane”, priča Nik.

On je svjestan da će se mnogi smijati ovoj priči, ali kako kaže, njemu na počeku uopšte nije bilo smiješno.

“Nisam mogao da idem na fakultet, gubio sam poslove, djevojke su odlazile od mene. Svi su mislili da sam težak alkoholičar a niko me nikad sa pivom u rukama nije mogao vidjeti. Nije bilo nimalo lako. Danas sam zadovoljan, imam porodicu i stabilan život, ali sve to dok ne pojedem kolač”, kaže šaljivo Nik.