Trenutno Vijesti

ZAMIJENIO JOVANU I SRĐANA U JUTARNJEM I IZAZVAO ŽESTOK OKRŠAJ U STUDIJU: Poznata gošća VAN SEBE, Jovana i Srđan umiru od smijeha, SPREMA SE OTKAZ?! (FOTO)

Slučaj o otkazu najpoznatijem voditeljskom paru u Srbiji, Jovani i Srđanu je danima bio tema svih medija a njihovo mjesto voditelja jutarnjeg programa na TV Prva je preuzeo Filip Čukanović koji je bio i glavni razlog razilaženja produkcije i voditeljskog para.

Naime, ovaj mladić je napravio dobar posao u ljetnjoj šemi i menadžment je želio da on preuzme vođenje jutarnjeg programa petkom a Jovana i Srđan se sa ovom idejom nisu složili. Tako je Filipu Čukanoviću upala kašika u med i postao je stalni voditelj ovog programa. On jeodmah napravio jedan kiks, odnosno započeo je svađu sa jednim od svojih gostiju a neki misle da je on samo pokušao da kopira Jovanu i njen stil vođenja programa ali mu to nije pošlo za rukom jer ipak Jovana iza sebe ima godien i godine voditeljskog iskustva.

Jovana je znala isprovocirati svoje goste pitaanjima ali je to uvijek bilo na kulturan način i znala je kada je pretjerala i kada treba da popusti da bi se atmosfera u studiju poravila. Kod Filipa u studiju je gošća bila doktorica Danica Grujić a govorilo se o trenutnoj epidemiološkoj situaciji ali i o zaštiti životne okoline jer je po njoj sve to povezano.

Ona je pobornik vršenja pritiska na ministarstva čija je ovo nadležnost i da oni moraju raditi na pitanjima poput zagađenja ako im je to već posao. Nije dovoljno da se kaže da je vazduh zagađen jer to svi znamo nego je potrebno preduzeti i neke konkretne korake pa recimo zabraniti autima da ulaze u pojedine dijelove grada. Na to je Filip reako da ta situacija nije realna a ona je njega tada pitala zašto on kao novinar i mlad čovjek ne radi više na tome.

Oglasi – Advertisement