ZAMENILA SAM OKO 5000 BEBA: Medicinska sestra oboljela od opake bolesti, pa na samrti iznela JEZIVO PRIZNANJE! (FOTO)

0

Neke stvari u životu jednostavno znamo i živimo po tome a da se nismo niti pitali od kuda to dolazi. Mnogi od nas nisu svesni činjenice da roditelji, škola i okolina zapravo pokušavaju da nas nauče da budemo dobre osobe, samo što većina ljudi nije svesna te činjenice, ili jednostavno ne želi da prizna.

Dobre osobe i vuku sa sobom dobru energiju te su obično takve osobe dobre i za sebe, a i za druge ljude. Naravno da je veoma teško biti takav na današnjem iskvarenom svetu, kada se kapitalizam i slične stvari toliko uvukle u sve životne pore. Nažalost, sve se vrti oko novca, te ljude ne sprečava ništa kako bi došli do njega. Zbog ovako sistema vrednosti, stara poslovica “čovek je čoveku vuk” itekako ima smisla.

Danas vam otkrivamo jednu užasnu priču, koja uliva strah i veliku sumnju u kosti. Naime, jedna medicinska sestra je na svojoj smrtnoj postelji otkrila kako joj je bilo ponuđeno da uradi neke užasne i potresne stvari. Otkrila je da je tokom svog radnog veka zamenila oko pet hiljada beba.

Tačnije, u periodu između 1983. i 1995. godine ona i neke njene kolege su zamenili oko pet hiljada beba, te da su na taj način zaradili ogromne novce. To se desilo u Zambiji. Ona je molila za oprost, te je govorila kako ona zapravo nije zla osoba, već je samo bila prinuđena da zbog novca to uradi. Na ovaj način je mnogo beba odraslo u tuđim porodicama, sve zbog nečije zarade. Pišite nam u komentare da li ste vi čuli za ovako nešto!