“Zajedno smo doneli odluku da se raziđemo…” RASTANAK i najveća turbulencija do sada u odnosu Jovane i Željka Joksimovića,svi u šoku.. (FOTO)

0

Željko Joksimović je definitivno neko o kome se uvek može pisati i pričati. On je naime na jako puno načina obeležio kompletnu balkansku muzičku scenu u mnogo sfera. Dakle, pored što jako dobro peva, on je vremenom pokazao da je sjajan tekstopisac i kompozitor. Tokom svoje karijere je radio sa mnogim pevačima iz regije.

Čovek koji je danas milioner, a sve je to naravno zaslužio sopstvenim radom, a njegov mukotrpni rad se definitivno isplatio, čovek je kupio vilu u elitnom beogradskom naselju Senjak, za čak 2.5 miliona evra. Tu on poslednjih pa rgodina živi sa suprugom Jovanom, sa kojom ima i blizance, koji se jako retko pojavljuju u javnosti, što je u jednu ruku i normalna stvar.

Zabavljao se sa pevačicom Svetlanom Cecom Slavković, te kasnije Leontinom Vukomanović. Sada je u braku sa Jovanom Joksimović, koja je također poznata TV voditeljka. Sa njom ima blizance. Također, Željko ima i ćerku iz prvog braka koja danas ima 21. godinu. Njegova prva žena se zvala Vesna.

Pre nego je Jovana stupila u brak sa Željkom, mislila je da je bahat i uobražen, ali je nakon određenog vremena između njih sevnula iskra i rodila se ljubav. Prošli su dosta uspona i padova, gde recimo imamo primer iz 2011. godine kada su njihova neslaganja dostigla velike razmjere pa su se dogovorili da se raziđu. Samo dve sedmice nakon toga Željko je zaprosio Jovanu i ona je pristala da se uda za njega. Razrešili su sve nesuglasice i odlučili da od tada otvoreno razgovaraju o svojim problemima. Danas su u sretnom braku i imaju troje dece.