ŽADE JE SVIM SRCEM VOLJELA LUKASA U SERIJI “ZABRANJENA LJUBAV”, a evo kako on danas izgleda: GODINE SU URADILE SVOJE, nećete ga prepoznati

0

Serija Klon koja je na naš jezik prevedena kao “Zabranjena ljubav” je bila jedan pravi hit prije nekih 15 godina kada je emitovana, a bila je hit u čitavom svijetu, pa tako i na našim prostorima.

Ovo je bila priča o jednom mladiću kojeg je njegov kum tajno klonirao pa koji se u seriji zaljubio u Maronakanku koja dolazi iz stroge porodice i koja je gledaoce držala za malim ekranima.

Glumac koji se zove Murilo Benisio od 49 godina je tumačio glavnu mušku ulogu u seriji, ali je isto tako tumačio i druge dvije, dok se može reći da se mnogo pričalo o njegovoj ljepoti pa su tako mnoge pripadnice ljepšeg pola bile iznenađene zbog njegovog fizičkog izgleda i bile su zaista oduševljene.

Ovog brazilskog glumca nismo imali prilike viđati u projektima na kojima je on radio nakon što se ova serija spominjala jer se oni nisu emitovali na našim prostorima, ali je sigurno da se poslije ove poznate serije on dosta promijenio pa i da njeguje totalno drugačiji imidž.

Može se reći da je tokom godina Murilo često eksperimentisao sa svojim izgledom i sigurni smo da ga mnogi ljudi ne bi uspjeli prepoznati kada bi ga vidjeli u ovom današnjem izdanju.

Možete i sami da vidite kako to izgleda danas i kako je nekada izgledao na par fotografija koje se nalaze u ovome članku, pa se nadamo da će vam ova njegova promjena biti interesantna kao što je nama, a nastavite pratiti naš portal sa dosta zanimljivog sadržaja.