Glumačka industrija već godinama prepoznaje Olgu Odanović i Dragana Petrovića Pelea kao renomirani par poznat po iznimnoj kemiji. Njihov skladan odnos bio je glavni dio glumačke scene, a njihov je brak trajao izvanredna tri desetljeća. Kao dokaz njihove trajne ljubavi, prije mnogo godina u njihove su živote primili djecu Jakova i Lenku.

Već tridesetak godina Dragan Petrović Pele i Olga Odanović održavaju blažen partnerski odnos, lišen notornih prijepora. Njihova duboka ljubav rezultirala je rođenjem dvoje djece, Jakova i Lenke, koji su otkrili svoju pravu svrhu u svijetu slijedeći stope svojih roditelja. Odgojeni u obitelji izvođača, bili su upućeni u sve aspekte ovog poziva, kako pozitivne tako i negativne. Roditelji su im se trudili pružiti nepokolebljivu podršku, no ipak su se suzdržali od pretjeranog utjecaja na odluke o njihovoj karijeri.

Iako su i Jakov i Lenka pokazali afinitete prema ovoj profesiji, valja istaknuti kako se Lenka bavila glumom, dok se njezin brat odlučio za zanimanje koje je vezano uz posao njihovih roditelja. Nakon što se već okušala u glumačkim vodama, Lepa Lenka je svoj talenat pokazala domaćoj publici pojavljivanjem u televizijskoj seriji “Preživjeti Beograd”. No, njezin put u svijetu glume tu ne završava. Još jednom je sve oduševila svojom izuzetnom izvedbom u nadolazećoj seriji i filmu pod nazivom “Vera”, gdje će utjeloviti lik Smilje.

Dok Lenka jako voli biti u javnosti, Jakov Petrović radije se kloni javnih istupa. Ipak, oni koji su bili dovoljno sretni da ga ugledaju potvrđuju njegovu nevjerojatnu sličnost sa svojim ocem, kao da je on njegov savršeni odraz. Prema našim zapažanjima na društvenim mrežama, čini se da je Jakov postao prilično plijen ženske populacije. Jakovljeve zadivljujuće plave oči, naslijeđene od oca, uspjele su osvojiti brojne pojedince. Osim toga, određene atribute lica dobio je od svoje majke Olge Odanović.