Za Hanku se znalo da je BILA JEDNA OD NAJVEĆIH ZAVODNICA- Malo ko zna njenu TUŽNU PRIČU- Razvela se, a onda joj je SIN ZAVRŠIO U ZATVORU I TO ZBOG OVOGA (FOTO)

0
104

Hanka Paldum je svojevremeno važila za jednu od najpoznatijih pjevačica narodne muzike u Jugoslaviji, kao i danas u BiH i u cijeloj regiji, ali se manje zna da je nekada važila za jednu od ljepših djevojaka u svome gradu pa je zato imala i veliki broj udvarača- Ona je sa svojom karijerom počela sedamdesetih , a udala se za svoju prvu veliku ljubav Muradifa Brkića Muftu i to 1976. godine

Sa njim je u braku dobila kćerku Minelu, 1981. godine i sina Mirzu 1986. godine, da bi nakon nekog vremena njen muž počeo da konstantno posjećuje kafane, što je završilo i njihovim razvodom početkom devedesetih, pa se Hanka sama brinula o svojoj djeci. Hanka je dugo bila i u emotivnoj vezi sa Miladinom Živadinovićem, fudbalskim trenerom, a onda su krenule loše stvari u njenom životu. Sin joj je imao saobraćajnu nesreću zbog koje je završio u zatvoru, a Haka je novinarima o tome rekla sljedeće:

“Teško mi je kao što bi bilo svakoj majci, ali tu emociju držim za sebe. Mnogi moju nesreću zloupotrebljavaju, ali se ne osvrćem na tako nešto. Moj sin je dobro, u jednu ruku, iako ne može biti dobro, zato što je u zatvoru”