ZA 7 DANA SKIDA 5 KILA, PILOTSKA DIJETA PRŽI SALO: Svaka žena želi da je proba, SVE JE DOZVOLJENO, ali 1 stvari morate da se pridržavate

0
206

Ova dijeta, dozvoljava skoro sve.

Nema prevelikog lišavanja, ali treba ostati u okvirima zadatih bodova i kombinacija obroka, što nekad zna biti veoma teško. Bodovna dijeta inače spada u brze dijete i gubitak kilograma se kreće oko pet kilograma za sedam dana.

Sve što treba da radite je da poštujete pravilo da u okviru jednog dana imate na raspolaganju određeni broj bodova i ništa preko toga. Kako ćete kombinovati obroke je vaša stvar, ali se morate zadržati u okvirima dozvoljenih bodova za jedan dan, a to je otprilike 18 do 20 bodova. Možete čak i da štedite pa na primjer jedan dan pojedete namirnica u vrijednosti od 15 bodova, a sutra dan razliku nadoknadite na nekoj zabavi. Sve u svemu, ovu dijetu vrijedi probati.

Ukoliko se upustite u ovu avanturu, bilo bi dobro da imate notes pri ruci i bilježite poslije svakog obroka koliko ste bodova uzeli. Bodovna dijeta daje dobre rezultate ali traži i punu kontrolu obroka koje uzimate u jednom danu.

Nastavak teksta možete pročitati na linku OVDJE.