ZA 10 MINUTA ČESMA ĆE DA BLISTA KAO DA JE TEK KUPLJENA: Namažite slavinu sa 2 sastojka, a onda samo prebrišite krpom – KAO NOVA

0

Svako od nas je dobro upoznat sa raznim sredstvima koja se koriste za uklanjanje kamenca i prljavštine, da li bili oni kupovni ili domaće radinosti kao što su jabukovo sirće i soda bikarbona.

Nama nije u interesu da stalno koristimo ta agresivna sredstva, jer nam je milije zdravlje, mi onda idemo za nekim prirodnim rješenjima.

Na primjer, limunska kiselina, nekada ne može dobro očistiti površine gdje se skupljaju mrlje od tvrde vode.

A na svu sreću, imamo genijalno rješenje, dva poznata pića uključuje to, votka i koka kola.

Zvuči možda čudno, ali to je sve što vam treba da uklonite kamenac.

Pomiješati ćete koka kolu i votku u razmjeru od pola pola, potom ćete ih u bočicu premjestiti koja ima raspršivač. Ovu mješavinu potom poprskajte na mjesta koja trebate očistiti, ostavite tako da djeluje do pola sata, sve dok se ne osuši. A nakon toga ovaj postupak ćete nekoliko puta ponoviti.

A zbog čega ovo djeluje, djeluje pošto u sebi kiselina u koka koli i alkoholu u votki naprosto kamenac jedu, neće oštetiti nikakve osjetljive površine.

Ne morate da ribate, ne morate da trljate, samo na kraju prebrišete krpom, to je to.

Nadamo se da smo vam sad pomogli da se rješavate nekih stvari, vjerujemo da će ovo za vas biti odlično rješenje, prirodan način, nema u sebi jakih hemikalija koje mogu da ugroze vaše zdravlje. Šta mislite vi o ovome, da li vam se dopada ovaj način čišćenja ili ne, voljeli bismo da isprobate odmah danas, čim pročitate ovo.