VRELO! Elena Kitić u bikiniju napravila pometnju na internetu! Kitićeva naslednica nikad provokativnija dok joj je dečko u Zadruzi! (FOTO)

0

Svesni smo činjenice da kćerke i sinovi poznatih javnih ličnosti su isto tako poznate. Neki su iskoristili popularnost roditelja te krenuli njihovim stopama i uspeli u tome. Jedan od takvih primera je definitivno popularna Elena Kitić, koja je kćerka Mileta Kitića i Marte Savić.

Jedno vreme se u medijama pisalo o njenom odnosu sa učesnikom popularnog rijaliti programa Zadruga – Frana Pujasa. Neki su pisali da su njih dvoje u ljubavnoj vezi, ali niko iz javnosti ne zna tačno tu informaciju. Svoj privatni život su zaista dobro čuvali u tajnosti, sve do jednom… Nakon određenog vremena te tvrdnje su se ispostavile tačnim, pa je popularna Elena uslikana u Franovom zagrljaju. Fran je inače nakon određenog vremena od izlaska ponovo odlučio da se vrati u rijaliti.

Nakon što je to i uradio, Elena je odlučila da se uputi na odmor, te je otišla u Dominikansku Republiku, u kojoj je njena porodica kupila vilu od 300.000 evra. Ona je itekako popularna na društvenim mrežama, gde je recimo na instagramu prati preko 300.000 pretplatnika. Svakodnevno na svoj profil postavlja fotografije na kojima se vidi kako uživa.

Na sebe je u zadnje itekako privukla pažnju pozirajući u belom minijaturnom bikiniju, koji je istakao njene obline. Oko vrata je imala veliku ogrlicu i velike naočale. Za samo 2 sata od postavljanja ove fotografije sakupila je preko 30.000 lajkova.

Poznato je to da su ona i njen otac Mile uradili pametno kupivši pomenutu nekretninu. Sada redovno idu tamo kako bi se odmaraju. Mile Kitić je izjavio da u karijeru svoje kćerke ulaže mnogo novaca, te da bi još više ako to bude trebalo. Također je istakao da bi uskoro mogli očekivati i njihov duet.