Trenutno Vijesti

Vratio se s puta u zatekao djevojku sa drugim muškarcem u krevetu: Pogledajte šta je uradio, nećete vjerovati – OVAJ ČOVJEK JE GENIJE (VIDEO)

Preljuba u današnje vrijeme nije ništa ni novo a ni čudno, nego je na žalost postala sasvim normalna stvar. Sve je više razvoda i prekida dugogodišnjih veza upravo zbog prevare jednog partnera i sigurno ste i vi imali prilike u svojoj bližoj okolini vidjeti neki ovakav slučaj. Tada su obično svi koji su poznavali neki par i smatrali kako imaju idealnu vezu, iznenađeni kada se sazna istina.

Prevareni partner je u svakom slučaju ponižen, ali ne reaguju svui isto. Neki naprave burne scene i svađe, neki mole i preklinju da partner ostane sa njima a neki se samo okrenu i odu. Ima i onih koji žele da se osvete i ne biraju način na koji će to učiniti a slučaj o kojem danas pišemo je prilično jedinstven. On se vratio sa službenog puta ranije nego što je bilo predviđeno i kada je ušao u spavaću sobu imao je šta i da vidi.

Naime, njegova djevojka je spavala u njihovom krevetu sa svojim ljubavnikom, a on je ostao prilično miran i hladnokrvan i odmah mu je pala na pamet jedna nesvakidađnja ideja. On je stao pored kreveta i napravio selfi sa njima u krevetu u pozadini i fotku objavio na društvenim režama, pri čemu j esvoju djevojku označio.

Ona je veoma brzo postala viralna a ljubavnici nisu imali pojma o tome dok se nisu ulogovali u svoje profile. Ovaj prevareni čovjek je svoju djevojku osramotio pred svima i prijateljima i porodicom  i ona je dobila veliki broj poruka tako da je na kraju uugasila sve profile na društvenim mrežama.

Oglasi – Advertisement