VOLELA GA KAO BOGA, NJEGOVU SMRT NIKAD NIJE PREBOLELA: Evo zašto Neda Arnerić nije rodila dete doktoru Mešteroviću!

0

Prije tri dana su se navršile dvije godine od kada je preminula slavna srbijanska glumica Neda Arnerić a godinu dana prije nje je preminuo njen suprug ugledni beogradski doktor Milorad Mešterović koji je bio i predsjednik Svjetskog udruženja stručnjaka maksilofacijalne hirurgije.

Njih dvoje su se upoznali prije 40 godina kada je on nakon što je u pozorištu odgledao njenu predstavu Mušica odlučio da je pozove na večeru. Ona je poslije ispričala kako je isto veče znala da će sa njim provesti svoj život i tako je i bilo. Neda je rekla da je isporbala svašta prije njega i da je zato znala da je on dobar i plemenit svjetski čovjek koji zna šta hoće i koji je može voditi i biti korak isprd nje.

Njih dvoje su imali savršen porodični život i mnogo su se voljeli ali jedna stvar je bacala sjenku na sve što su imali. Neda i Milorad nisu imali djecu a kako je ona objasnila svojevremeno ne zato što nisu željeli nego im se jednostavno nije posrećilo. Ipak u današnje vrijeme kada vladaju neki poremećeni sistemi i nije lako odgajati djecu a oko nje je bilo  jako puno mališana od njenih prijateljica ali i njenog brata tako da je imala  dječiju ljubav i pažnju.

Neda i Milorad su bili zajedno 15 godina prije nego su odlučili da se vjenčaju i glumica je smatrala da ljudi i trebaju da uđu u brak kada budu emotivno zreli te kad nađu osobu na koju uvijek mogu da se oslone jer jedino tada brak i ima smisla.