VODITELJKIN MUŽ SAZNAO DA JE PROSTITUTKA! Afera koja potresa celu Srbiju dobija sve šokantnije nastavke!

0

Celim Balkanom je pre neki dan odjeknula informacija da je u Srbiji izvedena akcija hapšenja 29 lica za koje se veruje da su povezane sa elitnom prostitucijom. Kako stvari stoje, sumnja se na mnoge poznate i javne ličnosti, od kojisu su neke pevačice, starlete i voditeljke.

U velikoj panici su makroji koji se nalaze iza rešetaka, jer su upravo oni ti koji su vršili komunikaciju između klijenata i devojaka. Kako saznajemo, posebno su tražene bile dame sa estrade, koje su za jednu noć zarađivale između dve do pet hiljada evra. O tome je ovisila i sama njihova popularnost.

Klijenti su zahtevali upravo to, da bi se posle mogli hvaliti da su bili u krevetima sa poznatim ženama iz javnog života. Prema pisanju medija, tu se našla i jedna voditeljka koja spada u mlađu generaciju. Ona je naime već nekoliko godina u braku. To su posvedočili neki koji su je videli da često obilazi hotele u Beogradu. Ona za razliku od ostalih devojaka nema makroa i svoje usluge je ugovarala sama sa klijentima jer nije želela da svoju zaradu deli sa bilo kome od posrednika.

Kako svedoci kažu, ona je uglavnom išla u beogradske hotele, u kojima većinom odsedaju stranci. Bila je uvek doterana te je tako “lovila” buduće mušterije. Njenom suprugu je sve postalo sumnjivo, jer je često odlazila od kuće, te je odlučio da je prati. Ubrzo je video o čemu se zapravo radi. Nije se razveo od nje jer on dovoljno ne zarađuje, te se sa njom dogovorio da neće rastav braka kako ne bi pravili problem i skandal u medijima, ukoliko ona njemu daje deo svoje zarade.