Srbiju krase mnoga prelijepa televizijska lica, a u velikom broju istih moramo istaći Sanju Kužet koja se proslavila kroz emisiju “Zvezde Granda”. Nakon toga se etablirala kao istaknuta ličnost, a emisija koju je vodila se nastavlja emitirati na TV “Prva”. Svojom zadivljujućom scenskom pojavom i elokventnim voditeljskim umijećem, karizmatična Sanja bez muke je osvojila publiku sa naših prostora i pobrala njihove simpatije. 

Nadalje, poznata je po svojoj autentičnoj strasti prema svom zanatu, često izražavajući svoj entuzijazam pjevajući i plešući uz talentirane mlade natjecatelje u vrlo gledanom glazbenom programu. Unatoč tome što voli čuvati privatnost, poznato je da je Sanja, impresivna osoba, majka dvojice sinova. Za vrijeme rada na TV “Pink” dobila je prvo dijete Andriju iz dvogodišnjeg braka sa Zoranom Piperom. Nažalost, njihova bračna zajednica trajala je manje od godinu dana. Ipak, Sanja ističe da je njihov razvod bio sporazuman, bez negativnih emocija i teških riječi. Oba roditelja podjednako doprinose odgoju svog sina, osiguravajući mu ljubav i pažnju koju zaslužuje.

Tijekom 2014. godine mediji su sugerirali ljubavnu vezu Sanje Kužet i Aleksandra Ace Sofronijevića, renomiranog glazbenika i voditelja “Velikog orkestra”. Ipak, voditeljica je te glasine oštro demantirala, ističući da je njen odnos s Acom strogo profesionalan i prijateljski. U Srbiji je Sanja Kužet, zajedno sa svojim partnerom Nemanjom Živojinovićem, s radošću dočekala drugog sina Strahinju. Nemanju, uspješnog poslovnog čovjeka i direktora marketinga tvrtke “Pežo”, sa Sanjom povezuje duboka povezanost. Unatoč njihovoj čvrstoj vezi, Sanja izražava zadovoljstvo što ne želi ponovno vjenčanje i njeguje njihovu neslužbenu vezu. Zanimljivo, Sanja i Nemanja imali su emotivnu vezu u ranim dvadesetima. Međutim, tada im je nedostajalo emocionalne zrelosti i profesionalne ispunjenosti, što je rezultiralo prekidom njihove romanse. Ipak, sudbina se umiješala i ponovno ih spojila.

Vijest o trudnoći zanosne voditeljice i skorom rođenju drugog sina zatekla je medije jer su Sanja i Nemanja svoju dvogodišnju vezu uspjeli držati u tajnosti od kraja 2014. godine. Vesela obitelj trenutno cijeni zajedničko vrijeme, a Sanja je razigrano izrazila čežnju za kćeri, u šali se osvrnuvši na svoje troje djece – Andriju, Strahinju i svog voljenog maltezera Todora koji joj je stalni izvor inspiracije i nepokolebljive ljubavi. “Zvezde Granda”, jedna od najpopularnijih emisija na regionalnim televizijama, trenutno doživljava značajne promjene, jer je Sanja Kužet, koja je nedavno objavila uzbudljivu vijest o skorom majčinstvu, zaključila svoju voditeljsku ulogu za ovu sezonu.

S obzirom na okolnosti, nije bilo iznenađenje da je ova odluka donesena. Jasno je da će joj odvajanje vremena za mir i zadovoljstvo u nadolazećim mjesecima jako koristiti. Saša Popović nedavno je otkrio kako je Sanja tijekom trudnoće imala izazove, što je samo dodatno potvrdilo potrebu za pauzom. Njene dužnosti sada će, kako je službeno potvrđeno, preuzeti Ana Sević. Iščekujući dolazak sina sa partnerom Nemanjom Živojinovićem, simpatična voditeljka željno iščekuje ovaj poseban trenutak. Prije toga već je bila blagoslovljena s dvoje djece. Ona je danas srdačno dočekala Andriju, svog četrnaestogodišnjeg sina iz prethodnog braka, a zajedno sa Nemanjom veselo odgajaju šestogodišnjeg sina Strahinju.

Vidljivo je da dječaci željno iščekuju dolazak novog brata ili sestre, dok će njihova majka sada imati više vremena posvetiti se obitelji i osobnom blagostanju. Njezina je odluka čvrsta i nepokolebljiva. “Ovo označava zaključak mog sudjelovanja u ovoj sezoni, moja voljena publiko… Sanja Kužet oprostila se od voljenog programa na Instagramu, izražavajući svoje osjećaje dok je dijelila fotografije snimljene posljednjeg dana produkcije, u vrijeme kada joj još nije pala na pamet ideja da ne završi. Krenimo sada novim putem prema osobnim pobjedama!