Voditeljica bez dlake na jeziku:Jovana Jeremić šokirala sve svojom izjavom “Takve bih eliminisala iz društva”..

0

Svi znamo da poznata voditeljica Jovana Jeremić redovno komentariše dešavanja pa čak i ona koja se nje ne tiču. Ona smatra da ima pravo glasa i da javno treba da iznese svoje mišljenje. Pa tako je i ovaj put istakla šta misli o ženama niskom morala.

U nekoliko navrata Jovana je glasno i jasno govorila kako ne podržava niti će ikad žene koje su do uspjeha stigle putem bluda i nemorala. U jednoj od emisija, ali gdje je bila kao gost a ne kao voditelj izjavila je kako ona takve žene ne bi nikada zaposlila.

– Ja sam jako moralna žena. Za mene kažu da sam opasna, a ja ne mislim tako. Ne podnosim ku****luk. Ja kad osjetim da je neka žena k****, ja ih nikada ne bih zaposlila, eliminisala bih ih potpuno iz društva – navela je voditeljica. Zatim je dala objašnjene daona ne mrzi starlete nego žene koje ne žele da priznaju čime se bave iako to cijela estrada zna.

Također je dodala: – Patološki mrzim k****, ali moralne, ne ove starlete i to. Ona što neće da kaže da je starleta, e takve ne podnosim. Pričam o onima koje su jako fine i kulturne kao, a te prve napreduju na jako loš način. Poražavajući je koliko su žene postale nemoralne. Iako sve transparentno izlaže mnoge kolege se nisu složile s njom, te su odogvorili na ove njene izjave. Većina njih smatra da svakome treba dati priliku da radi i bori se za svoj život, čak i ako je taj neko griješio u prošlosti, svima nam se to može desiti, ljudi smo.