“VODILA SAM LJUBAV I U ŠUMI” Stanija otkrila šok detalje iz privatnog života: Ako nemam dečka tražim pomoć KOMŠIJE

0

Prije par dana, Stanija Dobrojević se uselila u novi stan, te je tim povodom za najuži krug ljudi napravila žurku. Nekadašnja učesnica rijalitija je riješila da kupi nekretnitnu u Rum, a kako i sama navodi, morala je da izdvoji pozamašnu svotu novca za to. U stanu su majstori proveli dosta vremena, a Stanija je dala sve od sebe kako bi svaki detlaj bio u skladu sa ambijentom. Pokušala je da bude svoj vlasitit majstor, ali je od toga brzo odustala.

“Volim kada partner o sebi vodi računa, bitno mi je kada je jak i snažan. Pogotovo meni koj sam malena i krhka”- navela je Stanija te priznala da se od majstorisanja jako brzo umorila: “Ne umijem da radim muške poslove i ne želim ni da ih naučim raditi. Tu su naše jače polovine koje će raditi taj posao, umjesto nas. Više volim gledati kako muškarac radi i diviti se njegovom poslu. Ne znam ni sijalicu da zamjenim. Ako u tom trenutku nemam dečka, onda pozvem komšiju ili druga u pomoć. Hvala Bogu, nađe se uvijek neko ko će to uraditi umjesto mene.

Navela je i da je za Prvi maj u Srbiji za prijateljima. Kaže da će uživati uz roštilj, muziku i vatru. Pored toga je rekla da je jednom prilikom sa dečkom vodila ljubav u šumi, te su na taj način dočekali praznik. Krili su se od prolaznika, a pored toga je priznala da je vatra u krevetu, ali samo ako ima hemije. Na kraju je rekla kako je zaradila 100.000 dolara radeći u Americi.