VMA DIJETA IZ BOLNICE POSTALA PRAVI HIT: Evo šta trebate jesti da biste smršali za samo DVIJE SEDMICE! Najbolje od svega- KILOGRAMI SE NE VRAĆAJU!

0
364

U posljednje vrijeme sve popularnija je takozvana VMA dijeta koja za jako kratko vrijeme daje odlične rezultate a što je najvažnije veoma je zdrava za organizam.

Traje ukupno 15 dana a po iste ćete biti mršaviji, sretniji i zdraviji, jednom riječi u potpunosti preporođeni. Kad pomislite na strogu bolničku dijetu, odmah ogladnite. Ali uz ovakvu zdravu hranu uvijek ćete biti siti i što je najvažnije gubit ćete kilograme.

U pitanju je bolnička dijeta, ali ne ona na koju pomislite kad pročitate ove riječi. Nije u pitanju ishrana redukovana do te mjere da godi samo teškim bolesnicima nego ona dokazuje da možete izgubiti kilograme čistom zdravom ishranom.

Ovaj plan ishrane su osmislili stručnjaci vojno medicinske akademije da bi omogućili mršavljenje pacijentima koji su se spremali za operaciju. Zdravlje im je u sladu sa tim bilo najbitnije od svega. Nije bilo prihvatljivo da se osoba na dijeti osjeća umorno ni u kojem stepenu a još manje ima posljedice kao što su vrtoglavice, pad imuniteta ili nervoze.

Nastavak teksta možete pročitati na linku OVDJE.