VLADIMIR SE RAZVEO OD SAVRŠENE ŽENE NAKON 3 MESECA BRAKA: Kad je prijateljima rekao razlog, svi su zanemeli!

0

Brak se čini kao da jeste, ali ono ustvari uopšte nije idealna zajednica između dvoje ljudi. Neki procjenjuju da čak 70% brakova propadne, čak i kad se čini da se to nikad neće desiti. Takva je priča gospodina Vladimira za kojeg je njegov prijatelj otkrio da se razveo od “idealne” supruge.

Vladimir ima 34 godine i radi kao taksista te živi u tipičnom dvosobnom stanu. Svi njegovi prijatelji su bili šokirani kad je Vladimir prosječnog izgleda i prosječnog života zaveo 23-godišnju djevojku koja je, po prijateljevim riječima, bila visoka, zgodna plavuša lijepih crta lica, dobrog obrazovanja i opuštenog pristupa životu.

Njoj izgleda nije ni najmanje smetalo što je Vladimir tipičan lik koji nije bogataš ni ljepotan, dok je njoj bilo potrebno samo da se umije i opere zube da bude prelijepa i neodoljiva. Bilo kako bilo, Vladimir je brže bolje iskoristio priliku i zaprosio svoju djevojku koja je imala jednostavne prohtjeve. Ona je samo zatražila da Vladimir kupi vjenčanicu i ruže grimizne boje, koje je on lako mogao priuštiti. Čak su i njegovi roditelji svima pokazivali Vladimirovu mladu i bili zahvalni na takvoj ženi. Međutim, Vladimir se razveo od nje nakon samo 3 mjeseca braka kad su ustanovili da ne mogu živjeti zajedno.

Vladimir je ostavljao prljavo suđe očekivajući da će ga ona oprati, a ona je samo gunđala i radila isto dok se nije nakupilo dosta suđa koje je na kraju Vladimir sam oprao. Nikad nije kuhala, uvijek je htjela da se naručuje i nije čistila pa se Vladimir na kraju razveo.