” Vjenčao sam se u podne, a poslije 6 sati sam tražio razvod…”

0

Ovo je priča čovjeka koji se oženio , i nakon samo par sati braka razveo. Jovan S. Iz Zrenjanina , žestoko je platio pogrešan izbor u svom životu. Naime , on je svoju suprugu Sanelu upoznao kada je imao 30 godina , a ona je tada imala 25.

Jovan je tada završio bosoviju i trebao da postane pop.On i Sanela poznavali su se godinu dana , i bilo je vrijeme za svadbu , s obzirom da nisu mladi nijedno. Sanela je naime , bila malo slobodnija djevojka , koja je koketirala sa svima , ali Jovanu to nije smetalo , jer je imao utisak da će se promijeniti nakon vjenčanja.

Organizovali su svadbu , sazvali porodicu i prijatelje. Desio im se mali incident prije vjenčanja , ali sve je to brzo prošlo. I beba je bila na putu. U podne su imali vjenčnje sve je prošlo kako treba. U jednom trenutku dok je svadbeno slavlje trajalo Sanela  je nestala. Jovan je krenuo da je traži jer s bližilo vrijeme za rezanje torte. Izašao je napolje i u jednom automobilu ugledao svoju tek vjenčanu suprugu , kako se ljubi sa svojim drugom. Odmah je odlučio da se razvede , jer da nije čitav život bi bio budala.