VILA SA BAZENIMA, TERETANOM, POSLUGOM, OBEZBEĐENJEM! Nemanja Gudelj za Anastasijin rođendan nije škrtario! ODMAH KEŠIRAO 12.000 € (FOTO)

0

Već duže od mesec dana je poznato da je ćerka jedne od najpoznatije pevačice iz Srbije Svetlane Cece Ražnatović u ljubavnoj vezi sa Nemanjom Gudeljom, jednim od najpoznatijim fudbalerom iz Srbije. Cecina privatnost je tokom celog njegog života bila zanimljiva medijima, samom činjenicom što je bila u braku sa Željkom Ražnatovićem Arkanom. Sada i nakon toliko godina, Ceca i njena porodica gotovo svaki dan nađu svoje mesto u medijima.

Izgleda da su se svi iz porodice Gudelj obradovali kada su čuli da je njihov sin sa Cecinom ćerkom, a Anastasija je već bila nekoliko puta kod njih, a zbog treninga i utakmica Nemanja još uvek nije upoznao njenu porodicu. Kako stvari stoje, Anastasija će od sada živeti na relaciji Sevilja – Beograd.

Anastasija je nedavno proslavila svoj rođendan i ta zabava je popraćena u jako velikoj meri u medijima. Kako saznajemo, Anastasija Ražnatović je za rođendan od dečka Nemanje Gudelja dobila luksuzan odmor na Ibici. Iskeširao je 12.000 evra za luksuzan odmor na Ibici, na koji će ići zajedno za nekoliko dana. Iznajmio je vilu sa bazenima, teretanom, poslugom, obezbeđenjem.

Za one koje ne znaju, Anastasija je pre tri meseca raskinula petogodišnju vezu sa Đorđem Kuljićem ali nakon određenog vremena, čini se kako ga je itekako prebolila te je sada u vezi sa srpskim reprezentativcem Nemanjom Gudeljem, koji igra za španski fudbalski klub Sevilju. Izgleda da su se svi iz njegove porodice obradovali kada su čuli da je njihov sin sa Cecinom ćerkom, a Anastasija je već bila nekoliko puta kod njih.